Alertă în România! Încă un județ riscă să intre în carantină din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus

Prefectura județului Hunedoara a anunțat că din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, zece localități riscă să intre în carantină.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Burghelea


In articol:

Zece localități din Huneadoara riscă să fie carantinate din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus. În utimele 24 de ore în acest județ au fost înregistrate 51 de noi cazuri de infectări, fiind vorba de o creștere înregistrată în ultimele 14 zile. Specialiștii spun că infecția este una comunitară, cele mai multe cazuri active fiind în Hunedoara, Orăștie, Deva, Hațeg și Călan.

Citeste si: A murit! Raluca Munte de la Puterea Dragostei, devastată a făcut anunțul

„Potrivit datelor centralizate, la nivelul judeţului se constată o creştere a cazurilor şi în ultimele 14 zile iar, potrivit specialiştilor, răspândirea infecţiei este comunitară. În acest context, prefectul judeţului, Vasilică Potecă, preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, solicită locuitorilor să respecte cu mai mare responsabilitate măsurile de prevenire a infecţiei”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului, informează Capital.ro.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Alertă în Hunedoara din cauza infectărilor cu coronavirus! Prefectul le cere primarilor să ia măsuri de urgență

Prefectul le-a spus primarului din cele zece localități să ia măsuri suplimentare pentru a evita o creștere și mai mare a numărului de cazuri.

Citeste si: IMAGINI ȘOCANTE! Vulpița, în pat cu un bărbat misterios! Ce o să spună Viorel când o să vadă imaginile?

„Pentru că 10 localități hunedorene se află la limita de a fi carantinate, prefectul Vasilică Potecă solicită primarilor din aceste unități administrativ teritoriale să convoace Comitetele locale pentru situații de urgență și să adopte măsuri suplimentare pentru a evita această situație. Imediat ce aceste decizii vor fi luate în plan local, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență le va analiza, le va supune aprobării și va decide aplicarea lor, deîndată”, mai arată Prefectura Hunedoara, potrivit Digi 24.

Citeste si: STAREA AFACERILOR ROMANESTI IN CRIZA CORONAVIRUS. Videochatul, in topul cautarilor!

În localitățile unde numărul de cazuri de infectare cu coronavirus este mai mae de 3 la la 1000 locuitori, se poate institui carantina dacă sunt constatați și alți factori care pot duce la agravarea situației.


Citește și:

Politica de tot râsul! Afișe aberante din campania electorală FOTO

Alin Roșieanu, un polițist rănit grav într-un accident rutier, a murit. Tânărul gorjean s-a stins din viață, după ce oamenii au donat sânge pentru a-l salva

Coșmarul unei copile de 12 ani, violată de tată și de fratele mai mare. Chinurile groaznice prin care fata a trecut de la vârsta de zece ani

Două tinere lovite brutal pe stradă, din simplul motiv că una din ele purta fustă scurtă. Agresorul, reținut de polițiști

Sfatul zilei, vineri, 25 septembrie 2020! Leii se bucură de succes pe toate planurile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies