Alertă maximă! Zeci de credincioși au fost infectați cu COVID-19 după ce au luat parte la o slujbă religioasă

În Frankfurt, autoritățile au intrat în alertă. Zeci de persoane care au luat parte la o slujbă religioasă au fost infectate cu coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Alertă maximă! Zeci de credincioși au fost infectați cu COVID-19 după ce au luat parte la o slujbă religioasă


In articol:

Coronavirusul continuă să reprezinte un pericol în întreaga lume. Cu toate că a început să scadă numărul îmbolnăvirilor, situația nu se află încă sunb control. De exemplu, în Frankfurt, autoritățile au intrat în alertă, după ce mai mult de 40 de persoane au fost infectate cu virusul ucigaș după ce au participat la o slujbă religioasă.

Situație alarmantă în Frankfurt

Conform declarațiilor șefului departamentului de Sănătate al orașului, întâmplarea nefericită a avut loc la începutul lunii mai. Rene Gottschalk a declarat că majoritatea persoanelor infectate sunt asimptomatice, doar unul singur a fost internat la spital.

Citeste si: A început marea testare împotriva coronavirus în București! Câți voluntari s-au înscris până acum

Citeste si: Niciun nou caz de contaminare cu Covid-19 în China, o premieră de la declanşarea pandemiei

Citeste si: Bunicul lui Mihai Bendeac, mort de coronavirus, vindea pantofi vechi! Cine a fost de fapt bătrânul Petrișor din Tei?

„Majoritatea dintre ei sunt asimptomatici. Din câte știm, o singură persoană a fost internată la spital”, a declarat Rene Gottschalk agenției dpa.

Slujba religioasă s-a desfășurat pe data de 10 mai în cadrul unei biserici baptiste, informează adjunctul șefului departamentului, Antoni Walczok, pentru presa străină. Antoni Walczok a transmis că situația este una foarte dinamică. Acesta a mai spus că biserica nu încalcă măsurile transmise de oficiali, acelea de a preveni răspândirea infectării cu coronavirus.

„Situația este foarte dinamică”, a spus Antoni Walczok.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate