Alertă pentru românii din Italia! Coronavirusul face ravagii: „Magazinele sunt goale, străzile sunt goale”

Italia tremură de spaimă din pricina temutului virus care se extinde ca o molimă tot nordul peninsulei. 6 oameni au murit, iar alte peste 200 de persoane, infectate cu noul coronavirus, primesc tratament în izolatoare. Autoritățile au închis oficial 11 orașe, unde sunt stabiliți sute de mii de români.

Distribuie pe:

 Alertă pentru românii din Italia! Coronavirusul face ravagii
Alertă pentru românii din Italia! Coronavirusul face ravagii


In articol:

De frică, mulți au fugit în țară, luând cu asalt aeroporturile. Cei care au rămas în mijlocul focarelor povestesc câtă isterie provoacă epidemia. Străzile din orașe mari, precum Verona sau Milano, sunt pustii, iar magazinele au fost golite de parcă ar veni apocalipsa!

S-a așternut panica, apoi pustietatea peste localitățile din Italia aflate-n carantină. Acolo, viața parcă a paralizat după exploziile de infecții cu temutul coronavirus. Înainte să se închidă în case, oamenii au luat cu asalt magazinele în goana după provizii.

Stăpâniți de panică, au cumpărat tot. Ca de apocalipsă arată imaginile filmate în acest supermarket din Bergamo. Rafturile, lăzile cu legume și fructe, vitrinele frigorifice sunt goale.

Dezolant e și peisajul de pe străzile din Milano - care sunt aproape pustii. Iar astfel de imagini triste pot fi văzute în toată regiunea, spune un tânăr român care lucrează acolo ca șofer.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Cinci oameni au fost răpuși de boală, alți peste 200 - infectați în localitățile unde virusul a lovit fără milă.

Citeste si: Omenirea pe cale de dispariție din cauza Coronavirusului: „Lumea trebuie să se pregătească de o eventuală pandemie”

Românii fug din Italia de teama coronavirusului

Prin mesaje devenite virale, românii stabiliți în zonele cu focare din Italia sunt îndemnați să nu vină acasă câtă vreme nu trece pericolul, ca să-și protejeze familiile.

Și Ministerul român al Afacerilor Externe a emis o avertizare de călătorie. În realitate, însă, aeroporturile și vămile sunt pline de lume. Cursele din zonele unde sunt focare aterizează una după alta.

 Alertă pentru românii din Italia! Coronavirusul face ravagii
Alertă pentru românii din Italia! Coronavirusul face ravagii

Italia e țara în care muncesc și locuiesc peste 1 milion de români. Cei care au fost acasă și se întorc au o strângere de inimă. Sunt alții, însă, care pleacă la rude sau în vacanțe.

Italia e pe locul trei în lume la numărul de îmbolnăviri cauzate de coronavirus, după China şi Coreea de Sud.

Citeste si: Interviu exclusiv marca stirilekanald.ro! Ce spune o româncă din mijlocul epidemiei italiene de coronavirus! ”Italienii au realizat gravitatea situației”

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Lia Bugnar, după ce Alex Velea a adus acuzații grave în Asia ”Hai să-i trimitem tâmpitului o mașină”

Băieții lui Alex Velea, acuzați că au furat piesa ”Viteza Ferrari” care rupe Youtube-ul! Cine ar fi compus de fapt melodia trupei Golden Gang?

Legătura neștiută dintre Lola de la Survivor România și soția lui Rareș Bogdan! ”Am mai făcut niște antrenamente cu ea” | DEZVĂLUIRI

Dana Roba, despre Loredana Chivu: ”Are buzele atât de mari că nu mai poate închide gura”

Capitala zonei Moldova este afectată de COVID-19. Se închid restaurantele și cafenelele din Iași!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies