Alertă! Sunt 2 noi cazuri de coronavirus confirmate în România

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, vor susține o conferință de presă la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

Distribuie pe:

fara descriere

Primele informații arată că este vorba de un bărbat din Maramureş şi de o femeie din Timişoara.

Citeste si: Situație alarmantă: peste 8.200 de elevi din București au fost confirmați cu gripă

După tânărul de 25 de ani din Gorj care a intrat în contact cu italianul în vârstă de 71 de ani, apar alte două cazuri.

Citeste si:  Ce se întâmplă în aceste momente cu iubita lui Sergiu, primul român infectat cu coronavirus

 Citeste si: Monica Pop îi sfătuieşte pe români să lupte împotriva coronavirusului cu ouă, brânză şi şuncă: „Mâncaţi obligatoriu o proteină pentru ca leucocitele să fie în circulaţie”

 

Autorităţile au anunţat, vineri, că starea bărbatului din Gorj infectat cu coronavirus este bună şi nu prezintă simptome. Tânărul este în continuare izolat la Institutul ”Mate Balş”. În ţară, 182 persoane se află în carantină, iar 8.231 sunt monitorizate la domiciliu. Numărul special pentru informaţii despre coronavirus au a fost apelat, în 24 de ore, de 3.611 de persoane. Şapte dintre cetăţenii români care se mai aflau pe nava Diamond Princess au fost debarcaţi.

”Starea bărbatului din judeţul Gorj depistat pozitiv cu virusul COVID – 19 (coronavirus) şi aflat în carantină la Institutul Matei Balş din Bucureşti este bună, în continuare acesta nu prezintă simptome caracteristice infectării cu respectivul virus. Bărbatul este monitorizat permanent, supravegheat medical şi izolat total faţă de restul pacienţilor din unitatea medicală”, a transmis, vineri,  Grupul de Comunicare Strategică. 

Știre în curs de actualizare...

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate