Alex Bodi, acuzat într-un nou dosar! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu le-a cerut un lucru judecătorilor

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este implicat într-un dosar nou.

Alex Bodi, implicat într-un nou dosar 
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Alex Bodi a fost implicat într-un dosar de proxenetism și trafic de persoane. În această grupare, erau implicate mai mult persoane, printre care și mai mulți interlopi. Se pare că membrii grupării fostului soț al Biancăi Drăgușanu s-au trezit citați în mai multe dosare. 

Alex Bodi, implicat într-un nou dosar 

După ce în urmă cu doar câteva zile, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu a primit 30 de zile de arestare preventivă, autoritățile au decis să verifice mai îndeaproape toată gruparea, așa că mai mulți interlopi au fost citați în dosare de mai bine de cinci ani. 

Citeste si: Alex Bodi s-a întâlnit cu turcul cu care s-a scris că ar fi fost Bianca Drăgușanu

Citeste si: Surpriza lui Alex Bodi din spatele gratiilor! Solicitare de ultimă oră: fostul soț al Biancăi ajunge luni în fața judecătorilor! EXCLUSIV

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Astfel, se pare că Alex Bodi va fi așteptat în această zi în fața judecătorilor, în dosarul deschis din anul 2015.

În dosarul respectiv, omul de afaceri cere ridicarea sechestrului pus pe bunurile cumpărate cinstit. 

Milionarul, alături de alți infractori, au fost arestați după ce procurorii DIICOT și-au dat seama că aceștia făceau trafic de persoane. De asemenea, gruparea nici nu se ascundea, iar de cele mai multe ori, membrii se posteau pe rețelele de socializare cu bunurile din banii obținuți fraudulos.

Alex Bodi, implicat într-un nou dosar 
Alex Bodi la audieri

„Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008- 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație- factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.
Sub coordonarea liderului, s-au pus bazele unei grupări infracționale specializate, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism și în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție).
După ce au ieșit din penitenciar, în scurt timp, la gruparea infracțională au aderat alți 12 suspecți împreună cu care au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluburi de profil.
Victimele care, după ce erau transportate în străinătate, refuzau să practice prostituția erau sechestrate și supuse unor violențe extreme (chiar și unor violuri), pentru a fi determinate să nu mai opună rezistență.
În cele mai multe cazuri, victimele au fost ținute în imobile închiriate de către liderul grupării, au fost transportate zilnic la locurile unde erau obligate să practice prostituția, erau permanent controlate/supravegheate, iar sumele de bani erau luate în totalitate de membrii grupării.
În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că tinerele au fost exploatate cu precădere în cluburi de noapte sau locații închiriate pe teritoriul Germaniei, pe raza orașelor Berlin, Bonn, Stuttgart și Frankfurt (Germania), dar și pe teritoriul altor state europene (Italia, Spania, Marea Britanie, Cehia, Elveția, Austria).
Unele dintre victime au fost vândute altor traficanți în scopul exploatării, persoanele care le-au preluat primind și informații în legătură cu victima, comportamentul acesteia pe perioada cât a fost exploatată, informații despre familie, toate acestea în scopul de a fi șantajată pentru a fi exploatată și controlată cu mai multă ușurință.
Au fost și situații în care făptuitorii nu au mai reușit să dețină controlul asupra victimelor, chiar și după aplicarea unor corecții fizice, caz în care pentru a le determina să nu fugă sau să revină la domiciliile lor din țară, le-au solicitat diferite sume de bani pe care victimele nu au avut posibilitatea să le achite, fiind, astfel, obligate să continue activitatea de prostituție.
O mare parte din sumele de bani obținute astfel de către membrii grupării ajungeau la liderul acesteia care, ulterior, le-a investit în diverse imobile din țară și din străinătate.
Liderul grupării obișnuia să perceapă victimelor taxe de protecție pentru desfășurarea unor activități licite/ilicite, „locotenenții săi” recurgând, deseori, la șantaj pentru colectarea acestora. Taxele erau colectate cu ocazia unor petreceri organizate de către acesta.
La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de 18 persoane”
, comunicatul DIICOT. 

sursă spynews

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fostul Biancăi Drăgușanu a publicat dovezile că are o avere uriașă! Doar pe mașini a plătit milioane de euro

Bianca Drăgușanu l-a înlocuit pe fostul soț?! De ce surpriză a avut parte de la primele ore ale dimineții

Bianca Drăgușanu o face praf pe Daria Radionova, după ce rusoaica a recunoscut că s-a iubit cu fostul soț al blondinei

Horoscop Zilnic Luni 8 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie atenți, Leii vor fi dați peste cap

Lucrurile pot scăpa de sub CONTROL! Valeriu Gheorghiță, avertisment cumplit: Deja vedem ce se întâmplă

Nu combinați brânza cu aceste medicamente! Vă poate crește tensiunea arterială până la moarte! Nutriționistul Lygia Alexandrescu avertizează

Suma colosală care a fost pusă pe masă pentru interviul cu Meghan Markle și Prințul Harry

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies