Alex Bodi crede că pandemia de coronavirus o să facă ravagii dacă pică internetul: „O să fie cele mai multe sinucideri din istorie!”

Alex Bodi crede că pandemia de coronavirus o să facă ravagii în rândul femeilor care își caută jumătatea pe internet.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Alex Bodi crede că pandemia de coronavirus o să facă ravagii, referindu-se, ironic, la femeile care își caută un partener pe paginile de socializare. “Acum sa vezi:toată lumea pe combinații online ...numai poze dezbrăcate ,sunat cu video,planuri de viitor...pana când trece criza majoritatea sunt câte 3-4 intr-o relație. Cred ca dacă o sa cada Internetul...o sa fie cele mai multe sinucideri din istorie!!!!”, a postat Bodi, care a divorțat recent de Bianca Drăgușanu. (vezi cine a făcut nuntă în plină pandemie de coronavirus)


In articol:

Citeste si: Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică: "Am deja 3 săptămâni de la operație"

Citeste si: VIDEO | Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Cătălin Botezatu şi-a spus părerea reală despre Bianca Drăguşanu! Cuvintele extrem de dure ale celebrului designer!

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

România se află în stare de urgență din 16 martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Pe 21 martie, ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, și secretarii de stat Bogdan Despescu și Raed Arafat, au enumerat o serie de restricții dure pentru români, dar și măsuri luate la nivelul României pentru următoarea perioadă.

Printre acestea, sunt:

  • Art 1 . Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină dentară. Prin excepție, sunt permise intervențiile stomatologice de urgență.
  • Art 2. Se suspendă temporar activitățile de comercializare cu amănuntul, a produselor și serviciilor, în centrele comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici, cu excepția vânzării produselor alimentare, veterinare sau farmaceutice și a produselor de curățătorie.

Alex Bodi crede că pandemia de coronavirus o să facă ravagii. Autoritățile au înăsprit măsurile

  • Art 3. Circulația persoanelor în afara locuinței se efectuează numai cu respectarea măsurilor generale de prevenire a răspândirii COVID-19 și evitarea formării oricărui grup de persoane.Art 4. În intervalul 06:00-22:00 se recomandă ca circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei să se efectueze numai pentru: a. deplasarea în interes profesional, atunci când activitatea este esențială și nu poate fi realizată de la distanță. b. deplasarea pentru bunuri care asigură necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie. c. deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată. d. deplasarea din motive justificate precum îngrijirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități, legate de activitaea fizică individuală a oamenilor și nevoile animalelor de companie/domestice.
  • Art. 5. (1) În intervalul orar 22.00 - 06.00, circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei este permisă numai pentru motivele prevăzute la art. 4. . (4) Declarația pe propria răspundere trebuie să cuprindă nume și prenume, data nașterii, adresa locuinței/ gospodăriei/ locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura. (5) Măsura se aplică începând cu data de 23 martie 2020, ora 22.00, ora României.
  • Art. 6. Se interzice intrarea pe teritoriul României, prin punctele de trecere a frontierei de stat, a cetățenilor străini și apatrizilor, cu excepția situației în care aceștia tranzitează teritoriul României, pe culoare de tranzit, organizate prin înțelegeri cu statele vecine.

(1) Persoanele izolate la domiciliu, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locația în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităților competente, sunt considerate persoane cu risc crescut de contagiozitate și sunt conduse de forțele de ordine publică și plasate în carantină instituționalizată, sub pază.

(2) Persoanele carantinate, ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19, care părăsesc locația în care acestea au fost plasate, fără aprobarea autorităților competente, sunt carantinate pentru o nouă perioadă de 14 zile.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Mărturiile cutremurătoare ale unei tinere mame, infectată cu COVID-19: „Am simțit că diavolul era în mine”

Primul decedat din România, diagnosticat cu COVID-19, suferea de o boală gravă. Medicii se așteptau să moară

Cutremur la Pro TV! S-a aflat cine a câștigat, cu adevărat, Ferma 2020! Nimeni nu se aștepta la acest nume

Maladiile nemiloase care au îngrozit lumea modernă înainte de pandemia de coronavirus! Ce ravagii au făcut Ebola, boala vacii nebune, febra Dengue și gripa aviară!

Fostul iubit al Andreei Mantea vrea să-l distrugă pe pacientul infectat cu coronavirus care i-a scuipat pe medici! Cristi Mitrea e hotărât: „Intru cu parul peste ăla!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies