Alex Bodi, primele declarații despre divorțul de Bianca Drăgușanu: „Este o femeie foarte matură, dar...”

Ce spune Alex Bodi despre divorțul de Bianca Drăgușanu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La scurt timp după ce s-a speculat că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit, omul de afaceri a vorbit despre aceste zvonuri.

Acesta nici nu a infirmat și nici nu a confirmat divorțul, dar a vorbit despre ceea ce face uneori soția sa. În schimb, în ultimele zile, Bianca nu a mai fost văzută cu inelul de peste 10000 de euro cu care Alex a cerut-o de soție.

Citeste si: Fericire mare în familia Andreei Moldovan! A devenit mămică pentru a doua oară

Citeste si: Prima soție a lui Răsvan Firea, mesaj sfâșietor: ”Un gând spre stele și o rugăciune pentru...”

Citeste si: Dezvăluiri surpriză la Puterea dragostei! Plușica "s-a combinat" cu Alex Bobicioiu! Avem toate detaliile EXCLUSIV


„Bianca este o femeie foarte matură, dar câteodată e o copiliță, are nevoie de atenție, de afecțiune. (...) Business-urile noastre trebuie menținute. Am fost fiecare cu fetițele noastre. (...) Lumea vorbește mult, dar dacă era să divorțăm s-ar fi aflat rapid. Noi decât să explodăm, preferăm să nu vorbim și să lăsăm lucrurile așa", a spus Alex Bodi pentru un post TV.

Bianca și Alex s-su căsătorit fără ca familia lor să știe

Imediat după cununia civilă, Bianca Drăgușanu a vorbit despre acest moment important din viața ei, mai ales că nimeni în afară de martori nu a știut că urmează să facă acest pas.

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, imediat după cununie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate