Alex Bodi și Daria Radionova formează un cuplu? Fostul soț al Biancăi dă cărțile pe față: ”Acesta e adevărul...” EXCLUSIV

Alex Bodi s-a decis să facă lumină în cazul moldovencei Daria Radionova, despre care s-a spus că ar fi iubita lui.

Autor: D.C.

In articol:

Alex Bodi a fost acuzat că ar fi avut o relație extraconjugală cu Daria Radionova, o afaceristă excentrică ce traiește la Londra dar are origini moldovenești. Cei doi au fost văzuți la un moment dat împreună, când Bodi nu  divorțase încă de Bianca și imediat s-a speculat că aceștia ar avea o relație.

Tăcerea lui Bodi dar și a Dariei, altfel foarte activă pe conturile de socializare, a alimentat și mai mult speculațiile.

WOWbiz.ro a stat de vorbă cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, iar acesta a fost în cele din urmă de acord să spună ce relație are de fapt cu frumoasa Daria și dacă aceasta este cu adevărat un posibil motiv pentru divorțul lui cu Bianca Drăgușanu.

Citeste si: “Crucea este crăpată.” Ileana Ciuculete ar putea fi deshumată la 7 ani de la decesul ei. Motivul pentru care copiii ei vor acest lucru- kfetele.ro

Citeste si: Vestea cruntă despre VIOREL Lis! Din păcate, e adevărat. Oana Lis a confirmat- bzi.ro

Alex Bodi: ”E prietenă cu iubitele prietenilor mei”

”Hai să îți spun... Eu pe Daria am cunoscut-o cam acum o lună. Eu am avut o întâlnire cu câțiva oameni de afaceri și bancheri, la care a venit și fata aceasta care însoțea pe unul dintre partenerii mei de discuție. Atunci ne-am cunoscut iar ea s-a împrietenit cu iubitele prietenilor mei, au ieșit de câteva ore în oraș, și-au făcut unghiile împreună, chestii de genul ăsta.

Așadar, să fie clar, eu nu am nici o treabă cu fata asta. Acesta este adevărul", a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Dovada clară că Alex Bodi nici nu se gândeşte la împăcarea cu Bianca, chiar dacă ea susţine contrariul: „Game over!”

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, nici o șansă de împăcare! Ce spun prietenii despre Daria Radionova?

Citeste si: Conversațiile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu care aruncă totul în aer. Afaceristul speră la o împăcare, deși este în vacanță cu posibila amantă

Pandemia COVID-19 l-a prins pe Bodi la Londra

Pandemia COVID-19 l-a prins pe Alex Bodi la Londra, acolo unde onul de afaceri a mers în interes de afaceri, dup ce a finalizat divorțul cu Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri spune însă că va veni în țară în cel mult o săptămână, pentru a fi prezent la procesul pe care Bianca i l-a intentat și în care solicită un ordin de protecție împortiva lui. Ieri, Marea Britanie a închis granițele însă Bodi spune că va încerca să ajungă în țară cu un private-jet.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ella recunoaşte, în premieră, legătura cu Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu: „E adevărat! E un om drag! Ne..."

Alex Bodi a rămas singur în hotel cu escortele de lux, din cauza coronavirusului: “Proprietarii lasă “cliente false” doar așa de decor, ca să mai umple puțin plaja”

Bianca Drăgușanu, în plin scandal cu Alex Bodi, face o declarație emoționantă despre Victor Slav. ”Pe mine, el nu m-a atins nici măcar cu o floare”

Reușite pe bandă rulantă pentru Berbeci, Lei și încă 3 zodii. Trag banii la voi pe final de an

Ungurii au trimis o undă de șoc în toată Europa! Budapesta a fost de neclintit: Ambiţia noastră este...

„Cele mai frumoase poze pe care mi le-a făcut vreodată.” Lia Bugnar, adevărul despre despărțirea de Anghel Damian

Petre Daea făcut de râs de colegii liberali. „Nu a știut să scrie o ordonanță”

Eroul Portugaliei, Goncalo Ramos, după tripla contra Elveției. Ce spune despre Cristiano Ronaldo: ”A vorbit cu mine!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies