Alex Bodi și Daria Radionova s-au împăcat! Prima fotografie împreună: „Mai puternici ca niciodată”

Alex Bodi și Daria Radionova și-au mai dat o șansă! Cum s-au fotografiat cei doi?

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Alex Bodi și Daria Radionova au dat vestea cea mare! Fanii sunt în extaz și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce planuri au cei doi. Frumoasa rusoaică a postat prima fotografie cu iubitul ei, în calitate de cuplu. Cei doi s-au fotografiat îmbrățișați și cu un zâmbet larg pe față.

„Salutare din partea noastră ☺️👋🏼 #backtogether #strongerthanever (n. red. din nou împreună, mai puternici ca niciodată)”, a scris Daria Radionova în descrierea fotografiei. Afaceristul a postat și el o fotografie pe pagina lui de Instagram, unde a anunțat împăcarea cu fosta lui logodnică. 

„Sunt fericit pentru tine, Daria! În sfârșut un bărbat adevărat!”, „Sunt atât de fericită! Ateptam acest anunț”, „În sfârșit!”, Felicitări! Mă bucur să vă văd din nou împreună”, au scris internauții în secțiunea de comentarii.

Citeste si: Alex Bodi și Daria Radionova au uitat de certuri și s-au împăcat. Cum au decurs discuțiile între cei doi: ”Vom vedea ce ne oferă viitorul”

Fanii se așteptau în orice moment ca Alex Bodi și Daria Radionova să anunțe că s-au împăcat, după ce au fost surprinși recent împreună în Londra. Cei doi s-au întâlnit întâmplător, însă au decis să iasă îmreună pentru a discuta ceea ce s-a întâmplat între ei. 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

alex bodi

Fotografia postată de Daria Radionova 

[Sursa foto: Instagram]

Daria Radionova a încheiat recent logodna cu fostul iubit, Pooyan Mokhtari 

Daria Radionova și Pooyan Mokhtari s-au despărțit, al scurt timp după ce și-au anunțat logodna. Cei doi au șters toate fotografiile pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare.

În urmă cu câteva luni, rusoaica avea numai cuvinte de laude la adresa iubitului ei.

„Dumnezeu mi-a dat în cele din urmă persoana care încearcă să mă facă mai fericită pe fiecare zi, care are grijă de mine și sunt foarte   recunoscătoare pentru asta. Este persoana pentru pe care m-am rugat s-o găsesc de mult timp. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. 

M-am mutat înapoi în Londra de ceva timp. Trebuie să lucrez la mai multe lucruri.    Avem planuri mari pentru viitor.(...)      Avem planuri să ne întoarcem în Monaco pentru vacanțe, dar pentru moment plănuim să stăm în Londra. În acest moment sunt fercită, recunoscătoare. Abia aștept să văd ce-mi aduce viața în viitorul apropiat”, a   declarat   Daria Radionova   în urmă cu ceva timp. 

 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies