Vedete

Alex Ciuică, cel care l-a găsit pe Busu, face declaraţii şocante: "Era căzut cu faţa-n jos şi cu mâinile sub el"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Alex Ciuică, cel care l-a găsit pe Busu, face declaraţii şocante: "Era căzut cu faţa-n jos şi cu mâinile sub el"icon photo
 
Alex Ciuică, angajat al Filarmonicii Oltenia, este prima persoană care a ajuns la Busu. Bărbatul a făcut declaraţii şocante. Mai mult decât atât, Alex este cel care i-a acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanţei. 
 
"După spectacol, a spus că-i este rău, am auzit că a apucat să meargă puţin afară, a luat o gură de aer, iar când s-a întors, a căzut aici, pe hol. (...) Se vedea că nu mai putea să ţină telefonul, era şocul puternic, era multă tensiune... Am luat telefonul şi am încercat să-l ajut cât am putut de mult pe domnul Busuioc. 
 
Bărbatul mai povesteşte că înainte de spectacol nu avea nimic, Florin Busuioc era roşu la faţă, însă imediat ce s-a terminat piesa, acesta s-a transformat. S-a albit şi i s-a fpcut brusc rău.
 
 
Vorbeam cu cei de la SMURD, respectam toate indicaţiile pe care le primeam, l-am întors pentru că dânsul căzuse cu faţa în jos şi cu mâinile sub dânsul şi am început masajul cardiac. La telefon îmi spuneau exact cum să fac, eu chiar nu ştiam, îmi spuneau cât de tare să masez. Cam 5 minute a durat până când au ajuns cei de la Smurd", a spus Alex Ciuică, potrivit adevarul.ro. 
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune