Vedete

Alex de la Exatlon a vorbit despre relatia de prietenie pe care o avea cu Ionut Rusu: "Ne ajutam, ne incurajam. Ne motivam"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Alex de la Exatlon a vorbit despre relatia de prietenie pe care o avea cu Ionut Rusu: "Ne ajutam, ne incurajam. Ne motivam"icon photo
 
Alex Moraru a vorbit la WOWbiz despre relatia speciala pe care a avut-o cu Ionut Rusu, pe vreme cand se afla in competitia Exatlon Romania. 
 
Acesta sustine ca ii leaga o prietenie adevarata care va tine si dincolo de competitie. 
 
"Stefan era foarte pudic, Alex vorbea doar generalitati. Cand intram la baie impreuna, ne incalzeam apa (n.r.- Ionut). Noi doi intram cate doi la baie, ne spalau unul pe celalalt. Noi cand intram acolo aveam apa calda, eram bucurosi. Avem nisip pe spate si ne curatam, na, nu ai ce sa faci acolo. Nu ne-a acuzat nimeni de altceva, nu se pune problema. Avem amandoi copii acasa. Le-am zis sa le spalam cu totii. Intram la baie, glumeam, ne simteam bine. E trist ce spun, pe zi ce trece uitam chipul fiului meu. Ne ajutam, ne incurajam. Ne motivam", a spus Alex. 
 
 
"Alina este prima persoana care ar trebui sa plece din competitie. Le are cu "istetimile" (n.r. - minciunile)", a mai declarat Alex, fostul concurent de la Exatlon. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune