Vedete

Alex Nedelcu, de la Exatlon, vrea atractie si mister de la viitoarea partenera!

Alex Nedelcu, “Razboinic” si semifinalist Exatlon, vorbeste despre femeia visurilor lui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Alex Nedelcu, de la Exatlon, vrea atractie si mister de la viitoarea partenera!icon photo

Revenit de aproximativ o luna din cazarma de la Exatlon, unde a ajuns pana in semifinale, Alex Nedelcu nu si-a gasit inca o partenera.

Reality- show-ul produs si difuzat de Kanal D i-a adus “Razboinicului” o faima uriasa, insa acest lucru nu s-a materializat pe plan sentimental. Nu inca!

 Alex Nedelcu, de la Exatlon, vrea atractie si mister de la viitoarea partenera! Ce trebuie sa aiba iubita lui!

“Imi place femeia naturala, imi place sa vad in ochii ei ceva misterios, ceva tango, ceva atragator. Sa vad in privirea ei ceva care sa ma duca cu gandul la o experienta noua, o aventura, dar si ceva inedit... 

Citeste restul pe kfetele.ro

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune