Vedete

Alex Velea a facut in sfarsit anuntul, dupa ce el si Antonia au evitat sa spuna daca artista este insarcinata: "Mai facem unul"

Alex a facut o marturisire care a alimentat zvonurile conform carora Antonia ar fi insarcinata.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Alex Velea a facut in sfarsit anuntul, dupa ce el si Antonia au evitat sa spuna daca artista este insarcinata: "Mai facem unul"icon photo
 
Antonia si Alex Velea au demonstrat lumii intregi cat de puternica este iubirea dintre ei. Cei doi au impreuna doi copii minunati si mai bine de cinici ani de relatie, iar lucrurile merg cat se poate de bine pentru familia lor. 
 
Recent au aparut in presa zvnuri conform carora Antonia ar fi insarcinata. Rochia pe care a purtat-o in urma cu doua saptamani la o nunta a alimentat zvonul, insa nici ea si nici Alex Velea nu au dat nicio declaratie in acest sens. Totusi, internautii sunt siguri ca artistii mai asteapta un copil si s-au grabit sa o felicite pe frumoasa cantareata pentru cea de-a patra sarcina. 
 
In emisiunea pe care o modereaza, Alex Velea a facut si el o dezvaluire care i-a pus pe ganduri pe fanii cuplului. El a spus ca Akim si Dominic, cei doi copii pe care ii are cu Antonia, nu sunt in Bucuresti. 
 
"Copiii sunt plecaţi puţin la Craiova. Suntem singuri acasă, mai facem unul!”, au fost cuvintele cantaretului.
Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune