Alex Zănoagă, primele declarații despre sarcina Siminei de la Puterea Dragostei

Sarcina Siminei a fost subiect de discuție încă de când ea și Alex Zănoagă erau în casa de la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Alex Zănoaga, despre sarcina Siminei


In articol:

În ultimele luni, despre sarcina Siminei s-a tot vorbit. Mai întâi, s-a întâmplat atunci când concurenții de la Puterea Dragostei au fost la plajă în Turcia, iar Simina a apărut în poze îmbrăcată. ”Își ascunde burta de gravidă”, au speculat atunci mulți dintre fanii emisiunii.

Apoi, Simina a ajuns la spital direct din casa de la Puterea Dragostei. ”E gravidă”, ”a făcut avort”, au spus din nou fanii emisiunii. Și deși, de fiecare dată Simina a infirmat zvonurile că ar fi gravidă, fanii au continuat să o urmărească, să îi studieze abdomenul, care tot crește, conform unora.

Citeste si: ”Sora mia” vrea la Puterea Dragostei! Ce decizie a luat sora Siminei

Alex Zănoaga, despre sarcina Siminei

Jador a fost cel care a spus de curând că Simina este gravidă cu Alex Zănoagă. Invitat la Teo Show, manelistul a dezvăluit și cum a aflat de sarcina fostei sale iubite. ”Tot ce a fost cu Simina s-a terminat! O pup, nu mai e nimic, gata. De când am aflat că trebuie să-i vină un bebeluș, s-a sfârșit. E gravidă cu Zănoagă, să fie sănătoși. Nu mi-a spus ea că urmează să devină mama, însă, am aflat adevărul din altă parte. Alex i-a arătat testul de sarcină unui prieten, iar omul acela mi-a spus mie! Atunci, am realizat că este finalul între mine și Simina”, a comentat Jador la Kanal D.

Citeste si: Puterea dragostei! Jador, dezvăluiri incredibile! Ce simte acum cu adevarat cântărețul pentru Simina de când e însărcinată.” Am plâns după ea”

Citeste si: Incredibil, Jador a avut discuții secrete cu Simina de la Puterea dragostei după ce a aflat că este gravidă! "I-am spus că este prea devreme să aibă un copil cu Zănoagă"

Alex Zănoaga, despre sarcina Siminei

Alex Zănoagă, despre sarcina Siminei! ”Probe pot să fie o grămadă...”

Simina a mărturisit apoi că nu mai vrea să-i dea replica lui Jador, că s-a săturat să vorbească despre acest subiect.  Zilele trecute însă, iubitul ei Alex Zănoagă a răbufnit. Enervat de un fan care-i tot spunea că Simina este gravidă, Alex i-a răspuns acestuia pe un live. ”Știi tu că Simina este însărcinată și nu știu eu? Cine stă cu ea, tu sau eu? Probe pot să fie o grămadă, pe mine nu mă interesează”, a spus Alex Zănoagă, referindu-se la faptul că au existat zvonuri că el le-ar fi trimis unor prieteni poza cu ecografia Siminei, care arată că acesta este însărcinată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate