Alexandra Bodi, geloasă pe femeia celebră cu care s-a fotografiat Bogdan Mocanu: „De ce m-ai înșelat?”. Reacția surprinzătoare pe care a avut-o „regina TikTok-ului”

Alexandra Bodi nu a rămas indiferentă în momentul în care a văzut că Bogdan Mocanu a postat în mediul online o imagine cu Floricica Dansatoarea.

Autor: Simona Costache

In articol:

Bogdan Mocanu a intrat la „belele” după ce a postat în mediul online o imagine cu una dintre cele controversate femei de la noi din țară, în dreptul căreia a scris și un mesaj pe măsură.

Unele dintre fanele înfocate ale tânărului nu au putut trece cu vederea „derapajul” din mediul online, moment în care au simțit nevoia să-l tragă la răspundere pentru fapta lui.

Mai exact, cu numai câteva ore în urmă, Bogdan Mocanu a postat în mediul online o imagine în care se afla alături de nimeni alta decât Floricica Dansatoarea, spunând despre ea, în spirit de glumă, că este noua lui cucerire. Nici măcar ironia nu i-a fost iertată lui Bogdan Mocanu, pentru că o altă femeie, la fel de celebră pe TikTok, i-a trimis imediat un mesaj prin care l-a atenționat că o deranjează că a înlocuit-o. Este vorba chiar despre Alexandra Bodi, femeia la care Bogdan Mocanu a ajuns personal acasă la ea în acum câteva săptămâni, în urma unui „meci” pe TikTok.

Citește și: Bianca Comănici a câștigat procesul cu Nelson Mondialu: "Mi-a făcut mult rău acel om". Instanța a decis daune de 30.000 de lei| EXCLUSIV

Alexandra Bodi „l-a luat la rost” pe Bogdan Mocanu

Acum, Alexandra Bodi pare că și-a intrat serios în drepturi. Nu a putut rămâne indiferentă în momentul în care a văzut imaginea cu Floricia Dansatoarea, așa că i-a transmis un mesaj prin care a dat de înțeles că este geloasă.

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

„Iubirea mea. De ce m-ai înșelat?”, l-a întrebat Alexandra Bodi.

Ulterior, Bogdan Mocanu a împărtășit reacția Alexandrei Bodi cu fanii lui din mediul online.

Citește și: Bogdan Mocanu părăsește România? Tânărul artist a luat o decizie neașteptată, la scurtă vreme după ce și-a construit casa de lux

Bogdan Mocanu a ajuns acasă la Alexandra Bodi

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bogdan Mocanu a venit acasă la „regina” TikTok-ului, Alexandra Bodi. Artistul a rămas impresionat de condițiile în care trăiește alături de familia ei, îndemnându-i pe toți admiratorii lui ca, de fiecare dată când își doresc să-i doneze bani lui pe TikTok, să-i direcționeze, de fapt, Alexandrei Bodi.

Glumeț din fire, Bogdan Mocanu i-a propus chiar să îi pună silicoane și acid în buze, pentru a o face o femeie cu „potențial”, însă ideea nu i-a surâs deloc Alexandrei Bodi.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador a recunoscut că nu mai e singur: „Am prietenă”. Manelistul a prezentat deja noua iubită părinților

Mama lui Jador își dorește nepoți! Manelistul a recunoscut cum trebuie să fie mama copiilor lui: „Dacă ea nu îndeplinește lucrurile astea două”

Bianca Comănici, în rochie de mireasă la Paris! Ce provocări a întâmpinat vedeta în orașul iubirii: "M-am schimbat în stradă" | EXCLUSIV

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Bianca Comănici, în rochie de mireasă la Paris! Ce provocări a întâmpinat vedeta în orașul iubirii: "M-am schimbat în stradă" | EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies