Alexandra de la Insulă s-a logodit! Dezvăluiri despre cererea în căsătorie: „Se lipise cămașa de el, avea lacrimi în ochi și tremura tot”

Alexandra de la Insulă s-a logodit cu un fost coleg. Fosta lui Aurel a fost cerută în căsătorie și este în al nouălea cer.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Alexandra a plecat în Thailanda alături de Aurel, iubitul ei de la vreme respectivă, sperând că acesta îi va dovedi cât de mult o iubește și că poate fi fidel unei singure femei. După ce avusese numeroase aventuri și în România, iar ea îl iertase de fiecare dată, bărbatul s-a îndrăgostit de ispita Maria dezamăgind-o din nou pe tânără.1

Întoarsă în România cu inima frântă, Alexandra a găsit puterea de a-și transforma viața. A renunțat definitiv la relația cu Aurel, a slăbit și a ajuns pe masa de operație a medicului chirurg, suferind o rinoplastie și o intervenție de augmentare mamară. Mai mult, ea și-a mărit și buzele, iar în prezent este o adevărată bombă sexy.

fara descriere

Alexandra de la Insulă a fost cerută în căsătorie!

Alexandra de la Insulă s-a cuplat acum cu un fost coleg de școală și este foarte fericită alături de el. TRecent, bărbatul a cerut-o în căsătorie, iar ea a acceptat fără ezitare.

„M-a cerut după 6 luni de relație, ne cunoașteam de 11 ani, din copilărie. Mama zice că m-a iubit dintotdeauna, eu nu știu ce să cred. Nu știam să fac alegerile potrivite. Eu i-am zis că în elicopter sau în parașută, dar a fost acasă. A fost cea mai bună decizie. Noi vorbiserăm deja să ajungem acasă cam la aceeași oră, să mâncăm îmăreună. El m-a întrebat și ce vreau să mănânc. Am scăpat cheia din mână când am văzut ce scrie pe jos, dar nu mă așteptam la un inel, ne mutaserăm de o săptămână.

Citeste si: Ispita Bianca Pop s-a despărțit de iubitul interlop și s-a împăcat cu fostul! Bruneta nu reușește, însă, să scape de Ciprian Pian

fara descriere

S-a pus în genunchi, îmbrăcat la cămașă...Nu am zis nici da nici nu, am zis doar: nu cred! Apoi am zis da, îmi venea să țip. Merită tot ce e mai bun. Noi am mai avut mici încercări când eram copii, dar acum am considerat că merită o șansă 100% reală. E ultima alegere, așa sper! Nu am plâns, dar eram șocată! Îl vedeam pe el foarte transpirat, se lipise cămașa de el, el avea lacrimi în ochi și tremura tot. Îi bătea inima super tare” a povestit Alexandra în cadrul unei emisiuni de televiziune.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate