Alexandra și Luiza sunt în viață?! Ce a apărut pe străzile din Italia, oamenii se cutremură

Ce a apărut pe străzile din Italia, la două săptămâni după ce s-a aflat despre crimele din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Imediat după ce s-a aflat de dispariția Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, extrem de multe persoane s-au gândit la un scenariu sumbru, că cele două fete ar fi fost trecute ilegal granița și că ar fi în acest moment traficate în străinătate.

De altfel, despre Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza, s-a aflat că ar avea legături cu mai multe persoane care se ocupă cu trafic de persoane.

Sute de afișe au fost lipite de către două românce pe străzile din Italia, în speranța că vor fi recunoscute și găsite de către autorități.

Două românce stabilite în Italia au început o campanie pentru găsirea celor două adolescente răpite de către Gheorghe Dincă, în timp ce făceau autostopul. În lipsa unor probe solide care să demonstreze că Dincă le-a ucis pe cele două fete, sunt oameni care încă mai cred că cele două ar fi în viață.

Citeste si: Accident extrem de grav în urmă cu puțin timp, cu 19 persoane implicate! Planul roșu de intervenție, activat

Citeste si: "Lupul" Livian de la Puterea Dragostei iubește banii la fel de mult ca tatăl său, Nelson Mondialu'! Declarația fabuloasă a concurentului: "Banii sunt importanți. Vreau sa îmi răsfăț vulpea, să-i îngrijesc coada stufoasă" | EXCLUSIV

Citeste si: Scrisoarea tatălui Alexandrei Măceșanu, făcută publică de Alexandru Cumpănașu. E cutremurător: ”Este un coșmar din care nu ne mai trezim”

“Salvaţi cele două fete „ucise”, fără niciun cadavru găsit, fără niciun indiciu că ele chiar au fost ucise. Se zice că sunt aduse şi vândute de către răpitorii lor aici, în Italia, pentru prostituţie”, este mesajul apărut pe afișe în Italia.

S-au găsit haine pătate de sânge în casa lui Dincă


Procurorii DIICOT anunță că au ridicat noi probe din casa lui Gheorghe Dincă și au audiat sâmbătă martori în cazul crimelor de la Caracal.

“Astăzi, data de 10.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiști specializați din cadrul Poliției Române – delegați în cauză au continuat percheziția efectuată la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe și totodată s-a procedat la audierea unor martori. În baza unui nou mandat de percheziție domiciliară emis de către Tribunalul București, activitățile procedurale vor fi desfășurate la domiciliul inculpatului și în perioada următoare”, anunță Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că la ultimele percheziții făcute la Caracal, în locuința lui Gheorghe Dincă, au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte cu pete de sânge.

„Sângele poate aparține unei victime, poate aparține lui Dincă, poate aparține soției. Până la rezultatul expertizei nu se poate spune cu exactitate cui aparțin”, au spus sursele citate.

Tuturor vecinilor lui Dincă anchetați li s-au recoltat și probe biologice, pentru a se vedea dacă bărbatul a avut complici sau a acționat singur.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate