Alexandra Stan si-a carat iubitul dupa ea la cumparaturi! Barbatul a mirosit-o non-stop pe artista si i-a dus pungile cu cadouri | VIDEO EXCLUSIV

Alexandra Stan este aproape de o casatorie cu iubitul ei, Bogdan. Blonda sustine, de altfel, ca a luat in calcul un mariaj si se vede deja cu inel pe deget.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

fara descriere

De aproape doi ani, Alexandra Stan este fericita la bratul lui Bogdan, un tanar artist care i-a furat iremediabil inima! Cei doi sunt nedespartiti si, oriunde s-ar duce, merg doar impreuna, ca un cuplu de indragostiti sadea. “Nu ne-am logodit, insa noi locuim impreuna deja, suntem ca si casatoriti. Poate vom simti sa facem totusi si acest pas, cu inel si tot ce implica, cine stie", spunea cantareata. 

fara descriere

Zilele trecute, paparazzi WOWbiz.ro au suprins-o pe Alexandra la cumparaturi, in compania iubitului, asa cum ne-am obisnuit deja . Frumoasa blondina purta o geaca portocalie, foarte stridenta, insa ce ii venea foarte bine. Cantareata nu a iesit insa cu hainele sale  in evidenta, ci prin "jumatatea" sa. Mai exact, iubitul Alexandrei a atras toate privirile. Nu prin stilul sau cu vreun talent ascuns, ci prin faptul ca a fost nevoit sa o miroasa non-stop pe cantareata... in plina strada. Pentru ca Alexandra se afla la cumparaturi de parfumuri, Bogdan a fost pe post de "mirositor", iar acest lucru parea ca nu-l deranjeaza deloc.

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate