Alexandru Arşinel este mai în formă ca niciodată! Uite-l pe celebrul actor în capul mesei, la o petrecere în Israel, cum închină un pahar cu vin! VIDEO

Imaginile recente arată că Alexandru Arşinel este mai în formă ca niciodată.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

La 79 de ani, Alexandru Arşinel este mai în formă ca niciodată. Deşi a fost dărâmat de decesul Stelei Popescu şi afectat de problemele medicale ale sale şi ale soţiei, Arşinel pare să-şi fi revenit. În această perioadă, actorul se află în turneu în Israel, cu Teatrul Constantin Tănase, al cărui director este.

Alexandru Arşinel este mai în formă ca niciodată. A fost invitat la masă de nişte români stabiliţi în Ţara Sfântă

Arşinel si trupa sa susţin mai multe spectacole pentru românii stabiliţi în Ţara Sfântă. Într-o seară, Arşinel şi ceilalţi actori au fost invitaţi în casa unor români, care au dat o masă în cinstea lor. Arşinel a stat în capul mesei şi a fost foarte volubil. (vezi cum arată vila din Sinaia a lui Arşinel)

fara descriere

Alexandru Arşinel este mai în formă ca niciodată. Petrecerea a fost filmată

Se pare că Alexandru Arşinel este mai în formă ca niciodată. O parte din petrecere a fost filmată şi, la un moment dat, cadrul s-a oprit pe Arşinel. Bine dispus, acesta ţinea un pahar de vin în mână, pe care l-a închinat în cinstea gazdelor sale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate