Alexandru Arșinel, în stare gravă după ce a fost transferat la ATI! Detalii de ultim moment

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel! Ce decizie au luat medicii, după ce a fost transferat la ATI?

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățește de la o zi la alta. Pe data de 15 septembrie, actorul a fost internat în spital, urmând ca apoi să fie transferat la Secția de Terapie Intensivă. Așadar, după ce a fost transferat la ATI, medicii au luat și decizia de a-l intuba și de a-l ventila.

Mai precis, pneumonia de care Alexandru Arșinel suferă este foarte gravă, iar actorul aproape că nu mai poate respira, conform Fanatik.ro. De asemenea, și problemele cardiace pe care Arșinel le are sunt destul de grave, motiv pentru care respirația dificilă le poate agrava și mai mult, mai scrie sursa amintită anterior.

Alexandru Arșinel va mai sta la aparate câteva zile

Deoarece starea sa de sănătate s-a agravat, medicii au decis să-l pună pe Arșinel la aparate, pentru a se asigura că actorul este oxigenat suficient.

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu Alexandru Arșinel, după ce medicii l-au transferat la ATI? Adevărul despre starea de sănătate a actorului

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Așadar, aparatura de menținere a vieții ce a fost instalată pentru Arșinel va fi menținută încă cel puțin câteva zile, urmând să fie îndepărtată abia după ce pneumonia pe care o are va răspunde la tratament.

De precizat este că, Arșinel va mai sta internat în spital o lungă perioadă de timp, hotărâre luată de cadrele medicale, după analizele amănunțite făcute actorului, rezultatul acestora fiind acela că maestrul nu mai poate fi tratat ambulatoriu, mai scrie sursa citată.

Totodată, pe lângă pneumonia de care suferă în prezent, aceasta complicându-se din cauza celorlalte probleme de sănătate pe care le are, mai există și alte afecțiuni, din cauza cărora actorul trebuie să se afle sub supraveghere permanentă.

Citeste si: Detalii de ultim moment despre Alexandru Arșinel. Actorul, în stare gravă la spital! Familia a anunțat că e la terapie intensivă

În același timp, dacă medicii vor reuși să-i trateze pneumonia, cea mai bună soluție ar fi aceea ca actorul  să fie internat într-un centru de îngrijiri specializat, pentru a-i fi ținute sub control problemele cardiace, susțin cadrele medicale.

Alexandru Arșinel, în stare gravă la spital după ce a fost transferat la ATI! Detalii de ultim moment

Alexandru Arșinel

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Ce avere are Laurențiu Duță. Iată ce sume câștigă solistul trupei 3 Sud Est

Alexandru Arșinel își pregătise locul de veci. "Să nu aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu". Unde va fi înmormântat marele actor

Cât de dificil este să antrenezi o vedetă? Alexander, antrenorul de fitness al celebrităților, dezvăluie picanterii din sala de sport: "Mă impun"

3 zodii vor simți declinul pe plan financiar, iar peste alte 4 zodii va cădea sacul de bani

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies