Alexandru Arșinel, vizitat de un medic celebru! COVID-19

Povara de pe umerii marelui actor Alexandru Arșinel (80 de ani) nu este ușoară.

Distribuie pe:

COVID-19. Alexandru Arșinel, vizitat de Adina Alberts!
COVID-19. Alexandru Arșinel, vizitat de Adina Alberts!


In articol:

După îmbolnăvirea soției și apariția propriilor sale probleme de sănătate, trecând și printr-un transplant renal, dar și după decesul partenerei sale de scenă, iubita actrița Stela Popescu la sfârșitul lui 2017, reputatul Arșinel trebuie acum să facă tot posibilul să evite infecția cu SARS-CoV-2.

Pandemia care afectează tot globul astăzi poate fi periculoasă pentru maestru. De aceea, Alexandru Arșinel face tot posibilul să se ferească de temuta boală COVID-19, evitând orice ieșire „care nu reprezintă o urgență”. E de menționat și faptul că soția sa este imobilizată la pat, iar el îi poartă de grijă zi și noapte.

Citeste si: Mormântul lui Alexandru Arșinel NU este pe Aleea Artiștilor de la Bellu! Actorul și-a adus colegii să-i vadă locul de veci

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Adina Alberts, gest impresionat în plină pandemie de COVID-19: "Mă ofer voluntar și mă pun la dispoziția oficialităților"

Alexandru Arșinel, vizitat de Adina Alberts!

Arșinel încearcă să aibă în casă tot ce e esențial. În primul rând, medicamente, care nu sunt deloc puține. Apoi, după cum a spus actorul în emisiunea lui Teo de la Kanal D, trebuie să aibă provizii de alimente diverse, lucru de care are grijă cei doi fii, Bogdan și Cristi.

COVID-19. Alexandru Arșinel, vizitat de Adina Alberts!
COVID-19. Alexandru Arșinel, vizitat de Adina Alberts!

Dar actorul a menționat faptul că nu doar copiii săi i-au fost alături, ci și un chirurg cunoscut: Doctorul Adina Alberts. „Copiii mă ajută tot timpul, când vine Bogdan, când vine Cristian. Dar m-am trezit la poartă cu doamna Adina Alberts. M-a întrebat de ce am nevoie, medicamente, fructe, carne… Mi-a adus fructe și mi-a plăcut foarte mult gestul ei total dezinteresat și uman... Am simțit că nu m-a uitat lumea”, a povestit actorul, impresionat de acțiunile doamnei doctor Alberts.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Robert Negoiță a încălcat din nou restricțiile de circulație. Unde a fost surprins edilul: „Ne mințiți pe fata în zi sfântă?! Rușine!”

Alexandru Arșinel, vizitat de un medic celebru! COVID-19

Mănâncă varză murată cu trei ore înainte de culcare! Ce se va întâmpla în organismul tău: efectele sunt miraculoase

Abia acum a inceput razboiul! Schimb dur de replici intre Andreea Balan si George Burcea, de Paste, pe Instagram

Tatăl lui Șerban Huidu nu mai poate suporta situația: „Statul cere donații pentru spitale! În același timp dă pensii speciale! Nu vă e, mă, rușine, nemernicilor?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies