Alexandru Cumpănaşu a fost surprins alături de o femeie misterioasă: „Flirt cu o brunetă în Dorobanţi” Vezi când s-a întâmplat asta

În 2014, Alexandru Cumpănaşu a fost surprins alături de o femeie misterioasă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Alexandru Cumpănaşu a fost surprins alături de o femeie misterioasă. Unchiul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, este în continuare în prim-planul vieţii social-politice, aflându-se pe lista candidaţilor la alegerile prezidenţiale. Numele lui Cumpănaşu a fost în atenţia presei şi în 2014, după ce paparazzii de la Ziua News l-au surprins în compania unei femei. “În timp ce implementează integritatea în Ministerul Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea, Alexandru Cumpănaşu are timp să se răsfeţe cu câte un ceai, pe la cafenelele din Dorobanţi. La una dintre aceste terase l-au surprins şi fotoreporterii ZIUAnews, la începutul săptămânii trecute, însă nu singur, ci în compania unei frumoase brunete, care a reuşit să capteze privirile coordonatorului AID pe toată durata întâlnirii. La începutul săptămânii trecute, reprezentanţii Asociației pentru Implementarea Democrației (AID) au anunțat că sunt în căutarea unui "formator", cu ajutorul căruia vor să-i înveţe pe angajaţii Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) - dar şi din alte structuri aflate în subordinea acestuia -, cum se stârpeşte corupţia.”, se scria despre Cumpănaşu. (vezi ce maşină de lux a primit Cumpănaşu de la Ministerul de Interne)

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, mărturisire sfâșietoare la ”Asta-i România!” ”Aștept ca Dumnezeu să mi-o aducă la poartă! Copilul meu nu e mort”

Citeste si: Atacul lui Christian Sabbagh la adresa lui Alexandru Cumpănașu continuă: ”Nu e doar obraznic, e într-un delir continuu”

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, declarație șocantă după ce a suferit un preinfarct! ”Am luat o decizie radicală pentru mine și sănătatea mea”

Alexandru Cumpănaşu a fost surprins alături de o femeie misterioasă: "A adoptat din start o postură de "cocoş" sigur pe el"

“În aşteptarea persoanei potrivite pentru această "misiune imposibilă", directorul AID s-a gândit să "implementeze" farmecul personal la o întâlnire relaxantă cu o domnişoară, pe care a invitat-o la o terasă în Dorobanţi. Se pare că întâlnirea nu a început prea bine, deşi fostul lider TNL Olt, îmbrăcat la patru ace, a adoptat din start o postură de "cocoş" sigur pe el, stând picior peste picior, dar cu un genunchi mult deasupra nivelului mesei. După gesturile mâinilor şi mimica vădit nemulţumită, cu buzele ţuguiate, bruneta părea a-i reproşa ceva companionului său. Au urmat câteva explicaţii din partea lui Cumpănaşu, însă nu au fost prea convingătoare pentru tânăra doamnă, care a continuat să-şi exprime nemulţumirea. Nici fresh-ul şi cafeaua pe care i le-a adus ospătarul nu au avut darul de a-i schimba starea de spirit. Singurul lucru care i-a readus zâmbetul pe buze frumoasei brunete se pare că a stat ascuns, în tot acest timp, în buzunarul interior al sacoului lui Cumpănaşu. Odată ce misterul a fost devoalat, printr-un gest demonstrativ al şefului AID, fruntea brunetei s-a înseninat, iar zâmbetul nu i-a mai părăsit chipul până la finalul întâlnirii.”, s-a mai relatat despre întâlnirea lui Cumpănaşu.

fara descriere

Alexandru Cumpănaşu a fost surprins alături de o femeie misterioasă: "Este posibil să fie de pe la vreun minister" 

Acum 5 ani, Alexandru Cumpănaşu a fost surprins alături de o femeie misterioasă. Contactat de reporterii ZIUAnews, Alexandru Cumpănaşu a spus că nu-și amintește cine este misterioasa brunetă cu care s-a întreţinut la cafeneaua din Dorobanți: „Cam asta înseamnă munca mea: să ies la cafenele și să stau de vorbă cu tot felul de oameni. Am foarte multe întâlniri, cu foarte multă lume și sunt foarte multe doamne și domnișoare. Nu-mi aduc aminte. Este posibil să fie de pe la vreun minister cu care am lucrat". În 2018, Cumpănaşu s-a însurat cu Simona Baltag, care a fost consilier pentru trei premieri PSD. El are trei copii dintr-o căsnicie anterioară.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate