Alexandru Cumpănașu, detalii despre prezența lui Gheorghe Dincă în Italia! ”A fost văzut în compania unor apropiați ai rețelei albaneze”

Alexandru Cumpănașu continuă căutările! Ce a aflat despre Gheorghe Dincă din perioada în care se afla în Italia.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ce a aflat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, despre Gheorghe Dincă din perioada în care se afla în Italia.

“DIN INVESTIGAȚIA NOASTRĂ REIESE că prezența lui DINCĂ, în anul 2003 în Bari, capitala provinciei Puglia, este una deosebit de controversată. Asta mai ales după ce românii din Bari au urmărit atent dezbaterile televizate din țară pe acest subiect.

Interesant este că Dincă a fost RECUNOSCUT de cei care stau în localitate de aproape 20 de ani. Informații certe, îl plasează pe Dincă în perimetrele aflate în controlul rețelei ALBANEZE. După spusele unor martori, acesta a fost văzut în compania unor apropiați ai rețelei albaneze, pe terase și cafenele din Piazza Giuseppe Massari, din Via Piccini și chiar de pe Corso Antonio de Tullio”, scrie Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu a primit maşină de lux de la Ministerul de Interne după ce a spus că a fost ameninţat! Unchiul Alexandrei Măceşanu beneficiază şi de gardă de corp!

fara descriere

Citeste si: ȘOC! Gheorghe Dincă scapă de colegii de celulă! Anchetatorii i-au făcut pe plac criminalului din Caracal! Ce se va întâmpla cu el peste puțin timp

Citeste si: Ce se întâmplă azi cu Gheorghe Dincă, după cele două zile în care s-au făcut reconstituirile crimelor din Caracal

Alexandru Cumpănașu - fetele ar fi fost predate altui bărbat

“Din momentul venirii sale în Italia (și evident în Bari), Dincă a încercat să se infiltreze în cercuri în care să se descurce să facă rost de bani. Esențială este prezența sa în proximitatea membrilor rețelei albaneze care avea, după cum v-am prezentat în live-urile anterioare, o matroană originară din Timișoara. Stăpâna de sclavi care se ocupa cu aprovizionarea rețelei cu “cafea proaspătă”, adică fete tinere fie păcălite, fie rapite din țară de “furnizori”, adică membri ai rețelei specializați în racolări.

Este foarte posibil ca Dincă să fi căpătat ulterior un astfel de rol (fiind mecanic, deci priceput în întreținerea autovehiculelor, care sunt vitale în astfel de operațiuni de racolare, care implică viteza și un timp de acțiune extrem de rapid. Concluzia preliminară este că Dincă NU ar fi avut decât ACEASTĂ CALITATE. Fetele preluate de el fiind predate unor “cărăuși” experimentați în trucurile folosite pentru transportul acestora peste granițe. Investigatorii au reușit să reconstituie o astfel de operațiune de racolare, cunoscută de autoritățile italiene, ca urmare a dezvăluirilor făcute chiar de unele membre ale rețelei”, a mai scris Cumpănașu, care precizează că echipa sa va aduna mai multe informații în acest sens.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate