Alexandru Cumpănașu, dezvăluire ȘOC despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ”Aceste două fete se află acum împreună”

Alexandru Cumpănașu a făcut zilele trecute o dezvăluire șocantă despre Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cele două tinere răpite de Gheorghe Dincă

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, cel care s-a ocupat de o anchetă amănunțită privind dispariția nepoatei sale, dar și a Luizei Melencu, este convins că fetele răpite de Ghoerghe Dincă sunt în viață.

”Eu sunt absolut convins că aceste două fete se află acum împreună. Nu știu cine și de ce le ține ascunse. Am fost în ”n” locații pentru a le căuta. Nu le-am găsit! Au fost multe informații false”, a dezvăluit zilele trecute, într-un live, Alexandru Cumpănașu.

fara descriere

Deși Gheorghe Dincă a mărturisit, la scurt timp după ce a fost reținut de autorități, că le-a omorât pe cele două fete pe care le-a răpit la distanță de trei luni una de cealaltă, familiile lor dar și mulți alți români, consideră că tinerele nu sunt moarte, ci sunt victime ale traficului de persoane, la ora actuală fiind duse undeva în străinătate unde sunt sechestrate.

fara descriere

Mama Alexandrei Măceșanu, unchiul acesteia, dar și mai mulți jurnaliști români și italieni au fost în Italia, acolo unde mai mulți martori au susținut că le-ar fi văzut pe fete, în diverse locații cunoscute pentru prostituție.

Citeste si: Ipoteză-șoc! Alexandra Măceșanu, cumpărată de un arab pentru haremul lui? Unde s-ar afla acum fata răpită de Gheorghe Dincă

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, mesaj cutremurător: „Alexandra era pe un pod, am văzut-o atât de clar, zâmbea”

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu numărul de telefon al lui Gheorghe Dincă! Cum era trecut monstrul din Caracal în telefonul apropiaților

Alexandru Cumpănașu crede că Alexandra Măceșanu a fost răpită de o rețea de traficanți

În urmă cu mai bine de o săptămână, într-un interviu, Alexandru Cumpănașu spunea că detectivii care au căutat-o pe Alexandra i-ar fi pierdut urma acesteia.

fara descriere

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a spus Alexandru Cumpănașu, pentru dcnews.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate