Vedete

Alexandru, noul intrat la Exatlon, si-a lasat acasa iubita si un baietel de un an! Ce declara tanara despre concurentul de la Razboinici | EXCLUSIV

Alexandru Moraru, noul intrat in echipa Razboinicilor de la Exatlon, are o familie fumoasa acasa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Alexandru, noul intrat la Exatlon, si-a lasat acasa iubita si un baietel de un an! Ce declara tanara despre concurentul de la Razboinici | EXCLUSIVicon photo

Alexandru Moraru, poreclit Bruce Lee, este un luptator si in viata de zi cu zi. A facut kempo, kickboxing, savate si acum este antrenor, avand propria sa echipa pe care o coordoneaza si cu care participa la competitii.

Alexandru de la Exatlon si-a lasat acasa nu doar elevii, ci si pe iubita si pe baietelul lor de aproape un an, Dominic.  De altfel, intr-o postare de pe pagina lui de socializare a si scris cat de greu ii este sa plece de langa cei dragi. “Cea mai grea provocare din viata mea de pana acum: sa fiu departe de tot ce iubesc mai mult, familia!”

Ana Maria, cea care ii este iubita lui Alex de trei ani, ne-a povestit cat de frumoasa este relatia lor si cat de bun tata este concurentul Exatlon.

“Avem o frumoasa poveste de iubire, inca de la inceput sustinandu-l in ceea ce-i place cel mai mult: sportul. In acest timp a avut nenumarate competitii sportive, personale cat si ale elevilor sai. In ultimul an, am realizat cel mai important lucru din viata noastra. Pe data de 21 februarie, Dominic Alecsandru, baietelul nostru face un anisor. Si stiu ca Alex este foarte afectat pentru ca nu este langa noi la prima lui aniversare.

Din motivul acesta ii este si greu, el adaptandu-se repede conditiilor de acolo si vietii diferite celei de acasa. Sportul este viata lui si de aceea a plecat fara nici o ezitare, fara frica, pentru ca vrea sa-si demonstreze in primul rand lui ca poate mai mult, tot mai mult. Ne este foarte dor de el, fiind prima data cand sta plecat atat de mult. Mai ales de cand avem baietelul nu a lipsit de acasa mai mult de cateva zile. Meciurile, competitiile pe care le-a avut au fost aproape tot pentru el. Este un tata exemplar, implicandu-se 100% in cresterea lui inca din prima zi. M-a ajutat foarte mult si acum vad ce greu imi este”, a declarat Ana Maria, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro

 


Iubita lui Alexandru spune ca urmareste si ea si toti cei apropiati lui Alex, cu sufletul la gura fiecare emisiune. “Il iubim foarte mult! Suntem alaturi de el la fiecare competitie, traind fiecare moment cu sufletul la gura”.

Alexandru Moraru este concurent in echipa Razboinicilor de la Exatlon, emisiune pe care o puteti urmari de sambata si pana martea, de la 20.00, la Kanal D.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune