Alexandru Rafila, declarații de ultimă oră despre vaccinul pentru COVID-19! "Cel puţin două vaccinuri..."

Alexandru Rafila a dat noi informații despre vaccinul anti-coronavirus.

Alexandru Rafila vaccin
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

Profesorul Alexandru Rafila a dat noi declarații despre vaccinul pentru tratarea coronavirusului. Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii a precizat că până la finalul acestui an ar putea fi autorizate două vaccinurile anti COVID-19.

Alexandru Rafila, noi declarații despre vaccinul anti Covid-19

Declarații de ultimă oră! Alexandru Rafila a vorbit despre faptul că până la sfârșitul anului 2020, va exista posibilitatea ca două dinte vaccinurile la care lucrează mai multe companii să fie gata. 

”Cred că până la sfârşitul anului vor ieşi pe piaţă cel puţin două vaccinuri. Până în decembrie 2020 cred că cel puţin două vaccinuri vor fi autorizate”, a declarat Alexandru Rafila, sâmbătă seară.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Rafila a mai adăugat faptul că persoanele care lucrează pentru elaborarea unui vaccin anti-COVID-19 sunt Pfizer în colaborare cu o companie de biotehnologie, Sanofi cu GSK, compania americană Moderna şi compania Astra-Zeneka în colaborare cu Universitatea Oxford.

”Aceste companii sunt în studiile de fază 3, cel mai avansat înainte de a obţine aprobarea.

Autorizarea se obţine pe baza unui dosar care merge cu nişte dovezi ştiinţifice ale siguranţei şi eficacităţii acestor vaccinuri”, a explicat Rafila.

Alexandru Rafila vaccin
vaccin anti-Covid-19

Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii mai susține faptul că aceste vaccinuri nu au fost folosite până la momentul actual, ci că sunt unele care sunt destul de avansate. 

”Aceste vaccinuri sunt vaccinuri moderne care conţin, au la bază ARN-Mesager, o formă de acid nucleic care determină în organism dacă e introdus sinteza unor proteine de suprafaţă, similare cu cele pe care le are virusul Corona şi în felul acesta

se generează un răspuns imun. Până acum nu au fost folosite astfel de vaccinuri, sunt nişte vaccinuri avansate”, a mai declarat Rafila.

De asemenea, Rafila a mai adăugat faptul că estimează că țara noastra va avea nevoie de cel puţin şapte milioane de vaccinuri, care să acopere imunizarea categoriilor de risc, personalului medical şi personalului din serviciile esenţiale ale statului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul Alexandru Rafila, anunț devastator privind „scenariul catastrofal” de 4.000 de cazuri noi pe zi: „Sistemul medical se va bloca”

Un nou record de cazuri de coronavirus în România! 2158 de cazuri în ultimele 24 de ore

Alexandru Rafila, despre o nouă stare de urgență: „Dacă se vor lua măsuri...”

Horoscop Zilnic Joi 22 Aprilie 2021: Balanțele vor intra în posesia mai multor câștiguri

O super vedetă a semnat cu PRO TV! La ce emisiune va putea fi văzută

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Exclusiv. Tatăl lui Vlad Voiculescu conduce în continuare mașina, grațiat după ce a provocat un accident mortal în anul 1999. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies