Alexandru, un român de doar 22 de ani, a murit pe șantierul din Belgia. Tânărul se logodise recent: „Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna”

Un român de doar 22 de ani, plecat la muncă în Belgia, a murit într-un accident de muncă, pe șantier

Autor: Sabrina Saghin

In articol:

Tragedie pentru o familie din Botoșani. Un tânăr de doar 22 de ani a plecat la muncă în Belgia, însă și-a găsit sfârșitul într-un accident pe șantier.

Tânărul a căzut de pe schelă, vineri, 2 Decembrie, de la o înălțime de aproximativ 15 metri.

Medicii au încercat să îi salveze viața lui Alexandru, însă totul a fost în zadar. În loc de un Crăciun fericit și liniștit, familia tânărului se pregătește acum de înmormântare.

Tânărul abia se logodise și privea cu încredere spre viitor

Vestea tragică a morții i-a îndurerat pe toți apropiații tânărului. Aceștia aveau doar cuvinte de laudă la adresa lui Alexandru, care își planificase deja viața. Apropiații au spus că băiatul se logodise recent și avea planuri mari de viitor.

Mesajele de condoleanțe au fost nelipsite, iar apropiații și-au transmis sentimentele de tristețe și recunoștință față de Alexandru, pe rețelele de socializare.

Citeste si: „Mă bârfești și mă vorbești.” Ce mesaj a transmis Marius Elisei pe rețelele de socializare- kfetele.ro

Citește și: Adevăratul motiv pentru care nepalezul găsit mort, într-o ghenă din București, și-a pus capăt zilelor. Ce i-a mărturisit colegului său, înainte de a se sinucide: "Trebuie să merg departe"

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna văru meu Alexandru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi.

Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!”

Dumnezeu sa-L ierte! Vouă, familiei, sa va dea bunul Dumnezeu putere sa treceți cu bine peste aceasta grea încercare!!”, “Condoleanțe! Dumnezeu să-l aibă în pază, a plecat prea repede dintre noi”, “Dumnezeu să-l așeze între îngeri ca este un înger și multa putere familiei sa poată să meargă mai departe”, “Condoleanțe familiei și viitoare lui Logodnică care urma să meargă împreună spre un viitor bun”, au fost doar câteva dintre mesajele transmise în amintirea lui Alexandru.

Alexandru, un român de doar 22 de ani, a murit pe șantierul din Belgia

Alexandru, un român de doar 22 de ani, a murit pe șantierul din Belgia

[Sursa foto: Facebook]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O greșeală aparent banală în trafic l-a costat viața pe un tânăr de 19 ani! S-a stins într-un cumplit accident rutier, în zona localității Bănești

Un an de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Artistului i s-a făcut o pomană impresionantă: „Au fost 150 de persoane, 6 preoți”

Filmul morții lui Nosfe! I s-a făcut rău în timpul concertului, dar nimeni nu bănuia că e grav: „S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în piept”. După câteva ore a murit

Tragedie în Capitală! Trei copii au decedat, după ce pătuțul în care se aflau a luat foc! Un gest inconștient al mamei a dus la moartea celor mici

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar acum! Decizia luată de liderul de la Kremlin: VOR NEGOCIA

Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit

Românii au noi variante pentru a-și petrece concediul în țară. Destinații la care nimeni nu se gândea

Filmul morții lui Nosfe! I s-a făcut rău în timpul concertului, dar nimeni nu bănuia că e grav: „S-a dat jos de pe scenă. A spus că simte ceva în piept”. După câteva ore a murit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies