Alice de la „Insula iubirii” este pregătită să iubească din nou: „Este cu adevărat un bărbat!”

Alice de la „Insula iubirii” s-a maturizat după experienţa trăită în Thailanda, dar nu şi-a pierdut speranţa. Fosta concurentă este mai optimistă ca niciodată.

Autor: M. B.
 
Alice de la „Insula Iubirii” a fost una dintre concurentele care au suferit în Thailanda din cauza iubitului. A mers la emisiune alături de Alin şi amândoi erau siguri că dragostea lor era mai presus de orice test şi că totul avea să se termine bine. Spre dezamăgirea tinerei, partenerul ei a picat imediat în ispită cu frumoasa Cătălina. 
 
Alice, devotată iubitului şi devastată de veştile pe care le primea despre iubitul ei, a plâns pe umărul lui Robert, iar el i-a fost mereu alături cu sfaturi şi cuvinte bune.
Fără să-şi dea seama că tocmai el a aruncat-o în braţele lui Robert, Alin a acuzat-o pe Alice de infidelitate până în ultima clipă, când s-a dovedit că el a picat primul testul. În finala emisiunii cei doi partneri s-au despărţit, însă mare a fost surpriza pentru fanii lor atunci când au aflat că după ce s-au întors în România, cei doi concurenţi s-au împăcat. 
 
 
Deşi păreau că vor să-şi rezolve problemele din relaţie, Alice s-a despărţit definitv de bărbatul care a făcut-o să sufere în momentul în care emisiunea a fost difuzată şi şi-a dat seama că el greşise mai mult decât credea ea. În ciuda dezamăgirii, fosta concurentă este pregătită să iubească din nou şi încă mai crede că există bărbatul care să o poată face fericită. 
 
"Draga mea, dacă vreodată vei iubi un bărbat, să nu-l iubeşti nici pe cel mai bogat şi nici pe cel mai frumos dintre ei.
Iubeşte-l de fiecare dată pe cel mai sincer. Iubeşte-l pe acela care nu trece o zi fără să te sune, să te caute sau să te facă să zâmbeşti. Iubeşte-l pe acela care atunci când toată lumea este împotriva ta, te ia în brate şi iţi spune că te susţine şi este alături indiferent de greutăţi. Dacă vreodată vei iubi un bărbat, iubeşte-l pe acela care crede. Care crede în tine şi în potenţialul tău.
Care te sprijină şi te motivează în dorinţa ta de a ajunge cât mai sus pe scara socială. Iubeşte-l pe acela care nu se fereşte niciodată să îşi arate sentimentele în faţa lumii. Care se mândreşte cu tine în faţa tuturor. Dacă vreodată vei iubi un bărbat, alege-l cu mare atenţie. Nu îţi pierde niciodată timpul iubind bărbaţi fără orizonturi şi fără o viziune clară asupra viitorului. Astfel de bărbaţi te vor trage mereu în jos.
Dacă vreodată vei iubi un bărbat, iubeşte-l pe cel care te respectă şi te apreciază. Care îţi respectă alegerile şi care îţi acceptă trecutul. Şi care crede in viitorul tău! Dacă vreodată vei iubi un bărbat, asigură-te că este cu adevărat un bărbat!",
a fost mesajul publicat de Alice pe pagina ei de Facebook. 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca de la „Insula iubirii” este transformată total de operaţiile estetice! Fosta blondină e de nerecunoscut

O cunoscută ispită de la "Insulă", pe site-urile de gay! Imagini halucinante cu el în acţiune

Andi este şi mai revoltat pe Hannelore! Ce se întâmplă în ultimul episod de la "Insulă" l-a scos din minţi

Horoscop 10 Aprilie 2021: astazi, Capricornul va trece peste piedici

Adevărata revoluție în lumea financiară mondială. Acum, toată lumea vorbește despre asta

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Dezvăluiri-bombă despre AstraZeneca. Ce se ascunde în spatele utimelor decizii privind vârsta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies