Alin Galatescu, atacat de un "mafiot de bloc"! "Acest primitiv a venit la usa mea proliferand amenintari, iar eu mi-am gasit masina cu toate cauciucurile taiate!"

Distribuie pe:

Autor: D.F.C.

fara descriere

Alin Galatescu a avut un conflict cu unul dintre vecini, un "mafiot de bloc" cum il numeste el, iar amenintarile au fost puse in practica pe masina criticului de moda. Alin Galatescu si-a gasit masina cu cauciucurile taiate si si-a exprimat nemultumirea pe contul de socializare. (vezi si: Prima aparitie la TV a fiicei lui Alin Galatescu)

"Traim intr-o tara cu oameni infecti, inculti, primitivi, fara respectul legii, ordinii, valorilor sau macar al celorlalti oameni ! Infect !
Dupa 11!~luni de asteptare, am primit un loc platit de parcare. Ghinion, singurul loc era fix unde-si parca X5-ul un amarat de mafiotel de bloc, cu gorile racolate de la celelalte scari. Ei bine acest primitiv cu parinti foarte decenti ce inchideau ochii la ce facea micul lor "procuror cu de-toate", acest primitiv a venit la usa mea proferand amenintari, iar ieri am gasit masina cu toate cauciucurile taiate cu multiple lovituri!

Toata ziua am stat cu politia incercand sa se faca ceva...In fapt nu se poate face nimic. I-a sfidat in fata si nu a patit nimic. Si nici nu o sa pateasca. Eu am masina pe butuci, nu stiu daca nu au continuat distrugerea si constiinta clara ca nu sunt protejat deloc, ca sunt neputincios...si asta in fata unui amarat de mafiot de bloc ! GROTESC !
Traim intr-o societate ce nu e in stare sa faca nimic. Totul tine de relatiile tale si de loteria vietii. Te-ai imbolnavit sau ai o situatie mai complexa - ghinion. Poti sa te consideri expus si fara ajutor. Rezolva-ti tu problemele. Sunt dezamagit, obosit, trist si socat ca nimic in aceasta tara nu e normal, firesc, legal sprijinit...Suntem intr-o jungla primitiva, de cap de europa chiauna, fara mari sperante..."
, a scris Alin galatescu pe contul sau de socializare.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate