Alin, polițist din Sălaj, a murit în urma unui accident cu ATV-ul! "Cerul are de azi încă un înger!"

Alin, polițist din Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cu ATV. Tânărul era vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului Europol.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

Alin, polițist din Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cu ATV-ul! "Cerul are de azi încă un înger!"
Alin, polițist din Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cu ATV-ul! "Cerul are de azi încă un înger!"


In articol:

Alin Unguraș(29), tânărul polițist din Sălaj, s-a stins de viață în urma unui accident cu ATV-ul. Tragica întâmplare a avut loc ieri, 10 august, ora 10, în timp ce se plimba cu un ATV. La momentul respectiv băiatul se afla pe o pășună din satul Stana, comuna Almașu.

Citeste si: Valentin, băiatul din Dej mâncat de viermi, a murit! Medicii au emmis o ipoteză șocantă! Ce pedeapsă riscă mama băiatului?

Citeste si: Româncă dispărută cu 5 ani în urmă, găsită moartă într-un sac. Criminalul a mărturisit totul!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Reprezentanții polițiștilor atacați cu coasa de un bărbat beat, mesaj dur la adresa ministrului Vela

Alin, polițist din Sălaj, s-a stins din viață

În timp ce se plimba, băiatul a pierdut controlul și s-a răsturnat. Alin a fost strivit de ATV. Autoritățile s-au deplasat la fața locului, după ce mai mulți martorti au anunțat tragicul accident. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic, iar în cele din urmă au confirmat decesul.

Familia și prietenii sunt în stare de șoc și la momentul actual. Alin era vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului Europol și avea o relație foarte bună cu oamenii din jurul lui. Pe contul oficial de Facebook a Sindicatului Europol, colegii au scris un mesaj emoționant pentru colegul lor care s-a stins prea devreme din viață.

Alin, polițist din Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cu ATV-ul! "Cerul are de azi încă un înger!"
Alin, polițist din Sălaj, s-a stins din viață în urma unui accident cu ATV-ul! "Cerul are de azi încă un înger!"

"Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri... Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul! Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol.

Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți.

Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!", mesajul scris pentru Alin.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Valentin, băiatul din Dej mâncat de viermi, a murit! Medicii au emis o ipoteză șocantă! Ce pedeapsă riscă mama băiatului?

Cine e de fapt Bogdan Jianu, actorul cu care s-a logodit Cătălina Ponor

Româncă dispărută cu 5 ani în urmă, găsită moartă într-un sac. Criminalul a mărturisit totul!

Paul de la Puterea Dragostei, adevărul despre relația cu Daiana. Fosta concurentă e convinsă că va face un cuplu cu el, însă uite ce declară el

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies