Alina Ceușan, în fața judecătorilor! Este vorba despre un dosar deschis în 2016

Alina Ceușan a încercat, încă din 2016, să recupereze un site cu numele ei, care este deținut de un bărbat din Târgul Mureș.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Chiar dacă Alina Ceușan are parte de cele mai frumoase momente petrecute în familie în aceste zile, pentru că micuțul Rock a fost adus acasă, aflăm acum că influencer-ița este obligtă să meargă în instanță!

După ce a născut, un afacerist a decis să o cheme în fața judecătorilor pe blondină.

În 2013, Alina Ceușan a deschis un proces, pe numele unui bărbat din Târgul Mureș, solicitând ca afaceristul să îi pună la dispoziție un site cu numele ei.

 „Admite acţiunea civilă privind cererea formulată de reclamanta Alina Adriana Ceuşan în contradictoriu cu pârâţii SC. Human Hair SRL. Târgu Mureş şi Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică ICI Bucureşti. Obligă pe pârâta SC. Human Hair SRL să înceteze folosinţa numelui de domeniu www.alinaceusan.ro. Obligă pe pârâta Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare în Informatică să transfere către reclamantă domeniul înregistrat sub numele www.alinaceusan.ro”, au decis magistrații.

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

Ulterior, afaceristul înaintat în fața instanței o amânare a aplicării hotărârii judecătorești din anul 2016.

Citeste si: Alina Ceușan s-a întors acasă! Prima fotografie alături de soțul ei și micuțul Rock

Citeste si: Alina Ceușan a răbufnit, după ce o fană a atacat-o în mediul online! "Nu înțeleg de ce te f*** pe tine grija"

Citeste si: Alina Ceușan, criticată dur de o mămică în mediul online! Răspunsul tranșant al vedetei: „Nu mai speriați femeile cu mentalitatea asta de c***”

Pentu că Alina Ceușa nu a primit ce și-a dorit și ce i-a fost promis în instanță, blondina a depus, anul trecut o nouă cerere.

Cazul Alinei Ceușan

 „Admite contestaţia privind tergiversarea procesului formulată de petenta C. A. A. în cadrul dosarului nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş, având ca obiect obligaţia de a face. Dispune motivarea de îndată a sentinţei civile nr. 414 din 29.01.2016 pronunţată in dosar nr. 9144/320/2013 al Judecătoriei Târgu Mureş. Fără cale de atac”, au decis judecătorii. 

 Pe lângă faptul că afaceristul nu i-a cedat încă domeniul, bărbatul din Târgul Mureș a deschis un nou proces, prin care va contesta decizia din urmă cu 4 ani, astfel că Alina Ceușan va trebui să se înfățișeze luna viitoare la tribunal.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Moartea suspectă a unei femei de 42 de ani, din Mediaș, după ce s-a lovit cu bicicleta de un garaj

Curs valutar BNR, pentru 21 septembrie 2020! Euro, creștere masivă pe timpul nopții!

Dieta lui Cristiano Ronaldo. Ce mănâncă fotbalistul în fiecare zi. Alimentul ”magic” din rutina sa

Modul subtil prin care Gina Pistol a confirmat că este însărcinată! "Trec printr-o perioadă atât de frumoasă..."

Bianca Pop se vrea cântăreaţă, dar a fost faultată chiar de producător! Ispita, distrusă de ce a păţit

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies