Alina Puşcaş, incident neplăcut cu bona. Cum a găsit-o pe femeie în cameră, cand a ajuns acasă: "Am surprins-o, ea neştiind că eu am ajuns acasă"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere
 
Alina Puşcaş este una din vedetele care s-a văzut nevoită să apeleze la ajutor extern, atunci când vine vorba de copii. 
Cu toate astea, prezentatoarea TV a recunoscut că serviciul unei bone vine cu plusuri şi cu minusuri, iar cel mai stresant pentru ea a fost atunci când a fost nevoită să schimbe bonele, din diverse motive.
 

 
„Într-adevăr, problema asta cu bonele este puţin delicată şi eu am avut nişte episoade destul de neplăcute. Am schimbat până acum 4 bone şi de fiecare dată era câte ceva. E greu pentru că e greu să tot aduci pe cineva străin în faţa copilului, să se obişnuiască cu el, mai ai şi tu grija casei. Totuşi, până ajungi să cunoşti ca lumea un om, e un străin şi atunci tot timpul trebuie să te readaptezi să înţelegi, să faci şi puţină psihologie cu ei pentru că altfel nu ai cum. Pentru mine igiena este foarte importantă, nu îmi doresc şi nu am tolerat niciodată persoanele care sunt impulsive când vine vorba de copii, să vorbească foarte mult cu ei, să se joace şi cam atât.
 
Altceva nu mă interesează, doar să aibă grijă să nu se lovească. Nu sunt nici absurdă şi mie mi se întâmplă să fiu o secundă neatentă şi să dea cu capul de uşă pentru că e copil, trage tot timpul, face tot timpul ceva, dar e foarte important ca acea persoană care vine în casă să aibă puţin mai multă grijă.
 
Am avut parte şi de o doamnă care era foarte tristă. Nu mi-am dat seama din prima, poate şi din disperare pentru că eram şi în perioada în care trebuia să filmez. Efectiv am descoperit la puţin timp că era depresivă. Am surprins-o, ea neştiind că eu am ajuns acasă, stând pe scaun şi uitându-se drept în faţă. Am stat şi am urmărit-o să văd cât timp stă aşa. O oră a stat aşa. A transmis această stare şi copilului şi atunci am încheiat colaborarea foarte repede. E foarte complicat pentru că nu ai cum să cunoşti un om dintr-un interviu şi atunci te trezeşti cu tot felul de surprize, din păcate”, a declarat Alina Puşcaş pentru revista Avantaje. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate