Alina Sorescu, îngropată în datorii după despărțirea de Alex Ciucu? Ce se întâmplă cu afacerile artistei, în plin divorț

Alina Sorescu nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar.

Autor: Alis Pop

In articol:

Alina Sorescu traversează una dintre cele mai grele perioade ale vieții sale. Îndrăgita artistă, 35 de ani, și Alexandru Ciucu, 46 de ani, nu s-au mai afișat împreună de mai bine de un an, timp în care multe speculații referitoare la relația lor au apărut ca un tăvălug.

Deși, la început, niciunul nu a spus nimic, ulterior, dovada că Alina Sorescu și designerul au ajuns în prag de divorț a fost clară, artista vorbind public pe acest subiect.

Citeste si: Alina Sorescu, speriată de ce ar putea să-i facă Alexandru Ciucu? Gestul care o dă de gol pe artistă

Firma Alinei Sorescu are datorii de sute de mii de lei

Astfel că acum sunt în plin proces de separare, dar se luptă și pentru custodia fiicelor, care deocamdată locuiesc la mamă, tatăl având doar drept de vizită, dar și pentru împărțirea averii agonisită în anii petrecuți sub același acoperiș, una deloc de neglijat. 

Citeste si: Șerban Huidu, momente de sinceritate. Mesajul pe care i l-a transmis lui Găinușă, după ce relația lor s-a răcit- kfetele.ro

La mijloc este vorba de sume importante, dar până să se împartă bunurile comune, datele financiare arată că doar unul dintre cei doi încă soți duce o viață bună.

Multele afaceri cu haine pe care le are îl fac pe Alexandru Ciucu să nu ducă grija zilei de mâine, însă nu același lucru se poate spune și despre mama fetițelor sale.

Alina Sorescu este cântăreață cu ștate vechi, având propriile concerte prin țară, dar, cu mult timp în urmă, a pus bazele și unei școli de muzică pentru copii. Alături de cei mici, vedeta ajunge pe micile ecrane ori susține evenimente publice, dar nu pe bani foarte mulți, cel puțin asta reiese din ultimele calcule.

Conform Ciao, în anul 2021, firma înființată de Soreasca nu a ieșit pe plus, ba chiar a adunat datorii de sute de mii de lei.

Concret, ”Piano Music SRL”, cel mai probabil din cauza restricțiilor pandemice, care au pas evenimentele pe tușă, a înregistrat datorii de aproape 120.000 de lei în 2021, acestea crescând la dublu față de anul 2020.

Citeste si: Alina Sorescu, uimită de ce i s-a întâmplat la câteva săptămâni după ce a anunțat divorțul! Filmarea făcută publică acum: „Dumnezeu este cu tine”

Însă, anul 2022 ar putea fi cel în care afacerile Alinei Sorescu intră pe un făgaș normal. Și asta pentru că artista are deja programate mai multe concerte, ba chiar și un eveniment mare cu școala sa de muzică la Sala Palatului, ceea ce ar putea să o scape de datoriile acumulate în ultimii ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când își poate vedea Alexandru Ciucu fiicele? Alina Sorescu a spus-o clar: „Asta, la divorț!”

După ce a anunțat că vrea să-și refacă viața, Alina Sorescu a dezvăluit cine este bărbatul care o sprijină în timpul divorțului de Alex Ciucu. Era de așteptat

Ce face Alexandru Ciucu, în plin proces de divorț cu Alina Sorescu?! A fost surprins, chiar în Capitală

Modul bizar prin care Monica Bârlădeanu se menține în formă. De ce anume se ferește pentru a nu-și distruge frumusețea

FLORIN CĂLINESCU a şocat România! Scandalul Buhnici a fost nimic: Nicio fată nu știe...

„M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Marele talent al echipei naționale a României, la un pas să ajungă pe mâna procurorilor. Un dosar EXPLOZIV

Ce face Alexandru Ciucu, în plin proces de divorț cu Alina Sorescu?! A fost surprins, chiar în Capitală

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies