Vedete

Alina Vidican îi strică Sărbătorile de Iarnă Valentinei Pelinel! Ce va face fosta nevastă a lui Borcea o va enerva cumplit pe actuala EXCLUSIV

Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea, pare să îşi fi făcut planurile pentru sfârşitul acestui an, pe perioada Sărbătorilor de Iarnă.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai exact, timişoreanca este decisă ca, în preajma Crăciunului, cum copiii ei şi ai lui Cristi Borcea vor intra în vacanţă în Statele Unite, ţara lor adoptivă, să se întoarcă în România.

”Alinei îi este foarte dor de România şi de părinţii ei. Aşa că, deşi nu era convinsă, acum a decis să se întoarcă pentru două săptămâni în ţară. Vrea să stea la Tiumişoara, să se bucure de prezenţa părinţilor ei, să recupereze timpul pe care l-a pierdut departe de ei. Normal, va veni cu ambii copii după ea”, ne-a spus o sursă apopiată familiei Alinei Vidican.
Mai mult decât atât, spun sursele noastre, Alina a luat decizia cu pricina, deşi, iniţial, nu voia să se mai întoarcă în România, ea nedorindu-şi să îl deranjeze pe fostul ei soţ, mai ales că Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni, iar în preajma Sărăbtorilor de Iarnă sarcina va fi deja destul de avansată. Cu toate acestea, Alina Vidican a hotărât că trebuie să se ocupe mai mult de ea şi de copiii ei şi ai lui Cristi Borcea, iar pentru asta îşi va vizita părinţii, la Timişoara, lcuru care ştie că le face mare plăcere celor doi micuţi, aceştia fiind, de fiecare dată, răsfăţaţi peste măsură de bunicii lor.


Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat! Fostul acţionar dinamovist s-a însurat cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poartă Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor. Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor".


De curând, Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au decis să devină şi oficial un cuplu, cei doi spunând un “Da” hotărât în faţă ofiţerului Stării Civile. După ce au semnat actele, cei doi proaspăt însurăţei s-au îndreptat spre un local de lux din Nordul Capitalei, extrem de discret, şi, alături de prietenii lor apropiaţi, au petrecut până dimineaţă… Apoi, luna trecută, Borcea şi Valentina au chefuit la Budapesta, cei doi căsătorindu-se religios acolo şi au avut o petrecere fabuloasă în Capitală Ungariei.
 

Galerie foto