Alina Vidican, probleme uriaşe cu legile americane! A ajuns deja şi la Tribunal şi a plătit sume mari ca să scape, dar tot nu se linişteşte EXCLUSIV

Alina Vidican, fosta soţie a lui Cristi Borcea, pare să aibă o viaţă extrem de agitată în Statele Unite ale Americii, ţara ei de adopţie. Ba chiar mai mult, fosta doamnă Borcea face ce face şi reuşeşte să îi scoată din sărite pe poliţiştii din zona Floridei...

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Mai exact, de când locuieşte în Statele Unite ale Americii, Alina Vidican pare să fie pasionată de ”culesul” amenzilor de circulaţie. Nu una, două, ci suficiente ca număr pentru a ”umili” şi un taximentrist nervos din Bucureşti.

Mai mult, se pare că marea ei pasiune este viteza, iar bolizii pe care îi deţine acolo sunt suficienţi de puternici pentrru a depăşi lejer limita admisă de lege. Iar cum maşinile pe care le conduce sunt suficient de ”fiţă” pentru ca şoferul să îşi cam permită orice, Alina Vidican pare să fie nevoită, o dată la câteva luni, să scoată câteva sute de dolari din portofel pentru a-şi plăti amenzile.

Cea mai recentă dintre amenzile pe care le are de plătit este una pe care a primit-o pe 12 decembrie 2018, iar termenul de plată este chiar astăzi, suma nefiind deloc una de neglijat: 280 de dolari. E adevărat, viteza pe care o avea era suficientă pentru a impresiona pe oricine – 150 de kilometri/h – într-o zonă în care maximul admis era de 100.

Dar, conform actelor emise de oficialităţile americane, Alina nu este la prima ei abatere, ea încercând chiar să şi conteste câteva asemenea amenzi. Iar în luna noiembrie, Alina a fost condamnată de un judecător la plata unei alte amenzi de 175 de dolari, la care s-au adăugat alţi 106 dolari drept cheltuieli de judecată, ea fiind nevoită să plătească toată suma la sfârşitul lunii februarie a acestui an. Mai mult decât atât, pe lângă viteza excesivă, copilul din maşină nu avea puse centurile de siguranţă.

fara descriere
Mai mult decât atât, judecătorul a decis că Alina Vidican are nevoie să urmeze cursuri de îmbunătăţire ale abilităţilor de şofer, lucru pe care dacă l-a făcut, nu l-a respectat cu prea multă atenţie, mai ales că a fost prinsă, din nou, la doar două săptămâni.

În altă ordine de idei, confirm legilor americane, dacă Alina Vidican va recidiva ar putea avea probleme mult mai serioase decât amenzile de câteva sute, chiar mii de dolari, cu atât mai mult cu cât banii pe care îi primeşte din România de la Cristi Borcea sunt, cu siguranţă, suficienţi. Doar că, pare-se, ea riscă să îi fie anulat permisul de conducere şi, dacă se va constata că nu poate să stea departe de probleme, ar putea să se trezească cu actele de rezidenţă de acolo luat ”la puricat” şi, mai rău, anulate.

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami. Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor", căsătorindu-se în toamna anului trecut cu Valentina Pelinel, cea care îi va dărui gemeni, după ce a născut şi un băieţel, Milan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate