Am aflat când se mărită Carmen Minune! Totul a fost stabilit în mare secret

Carmen, fiica celebrului manelist Adi Minune, este însărcinată și se pregătește să adică pe lume primul ei copil, o fetiță, motiv de maximă fericire în viața frumoasei artiste.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Carmen Minune și iubitul ei, Bogdan, sunt foarte fericiți împreună și se pregătesc de responsabilități foarte mari. Venirea pe lume a copilului lor îi va face să realizeze ce înseamnă creșterea și dedicarea întregului timp pruncului.

Citeste si: Graviduța Carmen Minune a mers la control! Mesajul emoționant transmis chiar de acolo: ”Fericire e atunci când...”

Citeste si: Babi Minune i-a compus o poezie logodnicei sale: „Tu eşti iubirea mea şi vei rămâne, singura dragoste ce nu apune”

Citeste si: Florin Salam, certat de fani din cauza lui Dragnea! N-au uitat că a cântat la nunta fiului politicianului

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Doar că, pare-se, au decis să rezolve toate lucrurile cât mai rapid, urmând ca după nașterea fetiței să nu mai fie ”încărcați” cu alte probleme, mai ales cele de natură birocratică. ”Carmen Minune nu dorea inițial să se mărite înainte de a naște. S-a răzgândit, așa că vor face cununia civilă pe 1 august. Carmen a decis să facă acest pas pentru că așa vor scăpa de complicațiile birocratice de după naștere. Ea și Bogdan se iubesc enorm, așa că vor face pasul repede, iar nunta o vor face când își va reveni după naștere, poate chiar odată cu botezul fetiței lor”, ne-a spus un apropiat de-al familiei cântăreței.

 

fara descriere

Carmen Minune, dragoste mare cu noul iubit

Carmen Simionescu şi-a refăcut viaţa amoroasă după despărţirea de Bogdan Daragiu. Acum se iubeşte cu Bogdan Adrian Căplescu, pe care l-a prezentat deja părinţilor. Acesta ar lucra la Guvern. Carmen a mărturisit recent că vrea să ţină relaţia ei cu noul iubit departe de lumina reflectoarelor.

"Cu fiecare an, consider că eu prind curaj în a face schimbări în viaţa mea şi în munca mea. Sunt foarte bine, asta e cel mai important, am timp să reflect asupra carierei mele, la care ţin foarte mult şi pe care sunt focusată. Fiecare om care vine în viaţa noastră ne dă lecţii. Eu de la Bogdan am învăţat să fiu răbdătoare. Mi-a luat cam toată ziua să mă pregătesc pentru acest eveniment. Iubitul meu nu a zis nimic când am ieşit din casă, nu m-a văzut, nu i-am arătat ţinuta. Viaţa personală o să rămână viaţa personală, prietenul meu o să rămână doar al meu”, declara Carmen Simionescu la un post TV.

Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, este tare fericită de când a rămas gravidă! Mai mult decât atât, ea și Bogdan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar rodul iubirii lor este chiar pruncul din pântecele artistei! Cei doi au ales și numele pentru fetița lor, iar micuța pe care o va naște Carmen Minune se va numi Sofia!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate