Am aflat ce face Răzvan Botezatu de când nu mai lucrează la TV! Imagini paparazzi cu cel mai bun prieten al Biancăi Drăguşanu

Răzvan Botezatu pare, de ceva vreme, mai ocupat ca oricând şi, culmea, mai matinal ca niciodată, noul lui job făcându-l să se trezeazscă, în fiecare dimineaţă, de cum apare prima geană de lumină.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, fostul prezentator al matinalului unei televiziuni de la noi are, în fiecare dimineaţă, de când Bianca Drăguşanu i-a lăsat atelierul pe mână, ea fiind plecată în Asia, pentru un proiect tv, acelaţi program.

Iar paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins, la prima oră, când ajungea la atelier. Doar că, pare-se, nu a mers să muncească de la prima oră, ci să se relaxeze înainte puţin. Astfel, după ce a intrat în atelier, a stat doar câteva minute suficient probabil pentru a o convinge pe colega lui şi asociata Biancăi să ”fugă” puţin de la muncă. ŞI, relaxat, zâmbitor şi încântat că ”i-a ieşit”, Răzvan Botezatu, alături de amica lui de la muncă, a ieit pe poarta atelierului aproape imediat, urcând în maşina sa şi plecând pe undeva prin apropiere pentru a petrece câteva zeci de minute, la cafea.
E adevărat, ne-au spus sursele noastre, chiar dacă mai ”evadează” de la muncă, Răzvan îşi face treaba pe cât poate de bine, el ocupându-se, pe perioada în care Bianca Drăguşau este plecată din România, de toate cele necesare atelierului vedetei, uneori exersându-şi chiar şi talentul de creator de modă.

Viaţa lui Răzvan Botezatu, un lung şir de momente dificile

Prezentatorul tv care, acum, inexplicabil, nu mai apare la postul tv care l-a consacrat, a povestit în repetate rânduri de traumele din copilărie, evitând însă subiectul abuzului sexual, el preferând să facă dezvăluiri despre relaţia dificilă pe care a avut-o cu tatăl lui, să vorbească despre greutăţile finaciare pe care le-a avut din cauza că a fost crescut, alături de cele două surori ale sale, doar de către mama lor. Mai mult, de curând, el a dezvăluit că a fost la un pas de moarte din cauza unei boli cumplite, TBC-ul, medicii dându-i la acea vârstă şanse minime de supravieţuire. Cu toate acestea, de curând a ieşit la iveală că a fost abuzat sexual în copilărie, subiect despre care recunoaşte el, este prea dureros să poată vorbi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate