Am aflat cea mai arzătoare dorință a Monicăi Gabor! ”Este disperată”

Monica Gabor pare să trăiască o viață de lux în Statele Unite, alături de misteriosul milionar de origine chineză, cunoscut ca Mr. Pink.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Cu toate acestea, în exclusivitate, reporterii WOWbiz.ro au aflat ce îi lipsește fostei ”doamne de la Izvorani”, Monica Gabor fiind, deja, disperată din acest motiv.

Citeste si: Mircea N. Stoian demască vedetele! Dezvăluiri bombă din căsnicia Oanei Roman! "Marius este agresiv şi ar face orice să-şi apere soţia şi fetiţa" VIDEO EXCLUSIV!

Citeste si: Ramona Gabor a dat vestea tristă despre tatăl ei: "Din păcate..."

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Monica Gabor BĂTUTĂ de Mr. Pink?! A apărut vânătă în public: „Timp pentru recuperare”

”Monica Gabor este fericită, nu îi lipsește nimic. Un singur lucru însă nu a reușit, spre nefericirea ei și a lui Mr. Pink. Mai exact, de ceva timp, amândoi își doresc să devină din nou părinți, e disperată să mai facă un copil”, ne-a spus o sursă apropiată de Monica Gabor. Mai mult, de ceva vreme, spun sursele noastre, Monica Gabor și Mr. Pink discută despre oficializarea relației pe care o au, cu atât mai mult cu cât copiii lor din relații anterioare, locuiesc în casa milionarului și par să se înțeleagă perfect. Acest lucru i-a făcut și mai mult să se gândească la avantajele unei căsnicii.

”Monica Gabor vrea să se căsătorească cui Mr Pink, vrea un copil cu el, mai ales că, deja, se consideră o familie. Ea are grijă de Irina și de băiețelul lui Mr. Pink, fără să facă nicio deosebire, se ocupa de toate treburile gospodăriei cu responsabilitate și se înțelege foarte bine cu afaceristul chinez. De altfel, după ce au avut o perioadă mai dificilă, o perioadă în care Monica Gabor a părea că duce dorul României, acum s-a adaptat perfect la traiul din Statele Unite și visează la momentul în care îi va da vestea că este însărcinată”, ne-a mai spus sursa citată.

Monica Gabor și Mr. Pink, relație de ani buni

Monica Gabor a plecat în urmă cu mai mulți ani în Statele Unite ale Americii, ea având, de pe atunci, o relație cu misteriosul și controversatul afacerist de origine chineză. După o lungă perioadă în care nu a mai apărut în public, Monica Gabor a decis să arate tuturor ce face în Statele Unite, motiv pentru care a devenit foarte activă pe conturile de socializare și se implică la maxim în promovarea afacerilor iubitului ei. Adeseori, ea postează imagini din casa milionarului, Monica Gabor apărând mai tot timpul în compania Irinei, fiica pe care o are din relația cu Irinel Columbeanu și alături de băiețelul lui Mr. Pink. De altfel, în mai toate postările facute pe conturile ei de socializare, care nu sunt cu scop publicitar, Monica Gabor vorbește despre ea și Mr. Pink ca despre o familie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate