Am aflat cine este sefa in trupa Bambi! Denisa a castigat din muzica de 7 ori mai mult decat sora ei Raluca!

Trupa Bambi are o vechime de aproape doua decenii pe piata muzicala.

Autor: Matei Vaihan

Trupa Bambi, a surorilor Raluca si Denisa Tanase, s-a lansat pe piata muzicala la sfarsitul anilor `90, cu cateva aparitii la emisiuni televizate, iar in august 2000 a debutat cu piesa „Doi ochi caprui”, la Festivalul de la Mangalia. Succesul de la inceputul anilor 2000 s-a destramat incet-incet, iar difuzarile pieselor lor la radio si tv au fost din ce in ce mai rare.( vezi cum s-a distrat Denisa de la Bambi de ziua ei)

O dovada in acest sens este o lista publicata de Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania – Asociatia pentru Drepturi de Autor, cu castigurile repartizate cantaretilor in perioada septembrie-octombrie 2011. Astfel, Denisa Tanase figureaza cu 416 lei incasati, in timp ce sora ei, Raluca, care este cu doi ani si jumatate mai tanara, a primit doar 58 de lei, ceea ce inseamna ca prima a castigat de 7 ori mai mult decat cea de-a doua.

Colaborarea surorilor a inceput sa scartaie, poate si din cauza banilor, iar in 2015 acestea au anuntat ca trupa Bambi se va destrama. „Din punct de vedere muzical am început să gândim diferit. Astfel, am decis să scoatem şi piese separat. Eu cânt şi hip-hop, iar sora mea e disperată după muzica populară. Nu o să renunţăm la proiectul Bambi, dar e bine să scoatem şi ceva separat”, a declarat Denisa.

„Mie îmi place mult Ileana Sărăroiu. Eu simt altfel muzica. Ne-am dat seama că putem merge şi pe drumuri separate, dar tot ceva ne leagă pentru că suntem surori", a spus Raluca. Pana la urma, cele doua au renuntat la ideeea separarii, iar trupa Bambi si-a continuat activitatea.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Denisa de la Bambi a vorbit despre cel mai mare regret din casnicie! Ce ar fi vrut sa faca, dar nu a mai apucat

Fetele de la Bambi au comis-o la petrecerea de ziua lui Dinu Maxer! "Ne cerem scuze"

Raluca de la Bambi e indragostita? Vezi cum a reactionat artista cand a fost intrebata de iubit! Video Exclusiv!

Horoscop 6 Octombrie 2022. O zi a deciziilor și a schimbărilor

Se întâmplă chiar acum lângă România! NATO a luat decizia

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Examenul de permis se schimbă! Vești de ultima oră din Parlament

Reghecampf, situație din ce în ce mai dificilă – Antrenorul este la un pas să își piardă slujba, din nou

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies