Vedete

Am aflat cine este unicul presedinte al Romaniei pe care l-a sustinut Stela Popescu: "A facut singurul clip politic din viata ei!”

Stela Popescu l-a sustinut pe Emil Constantinescu la alegerile prezidentiale, castigate in 1996.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Am aflat cine este unicul presedinte al Romaniei pe care l-a sustinut Stela Popescu: "A facut singurul clip politic din viata ei!”
icon photo

In ciuda popularitatii sale, Stela Popescu nu s-a implicat activ in politica, asa cum a facut partenerul ei de scena, Alexandru Arsinel. Cu toate acestea, a existat un moment in care actrita a sustinut un politician, pe Emil Constantinescu, care a castigat alegerile din 1996, fiind presedinte al tarii pana in 2000. (vezi cine a inlocuit-o pe Stela Popescu la Teatrul de Revista)


In acea campanie electorala, Stela Popescu a aparut intr-un videolcip de sustinere al lui Constantinescu. Dezvaluirea a fost facuta de Stanca Radu, nepoata actritei si fiica lui Radu Gheorghe, care, in calitate de regizor, a studiat mai multe casete din cariera Stelei, pe care le-a folosit pentru un documentar.


„Sensibil mi s-a părut un moment găsit prin casetele video personale din anii 90 cand Stela a făcut singurul clip politic din viaţa ei, pentru Emil Constantinescu. Din păcate, era mult prea afectată imaginea pentru a fi folosită în film”, a marturisit, intr-un interviu, nepoata Stelei Popescu. Dupa acel moment, Stela Popescu nu si-a mai expus parerile politice.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune