Am aflat cu ce s-a ales Cristian Pomohaci dupa divortul de Ileana Matus! Cantaretul de muzica populara a primit la partaj trei terenuri si trei case in satul care era preot!

Cristian Pomohaci a divortat de cantareata de muzica populara Ileana Matus dupa 5 ani de casnicie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Cristian Pomohaci, preotul caterisit in toamna lui 2017 pentru ca a facut avansuri sexuale unor minori, a fost insurat cu Ileana Matus, o cantareata de muzica populara din Ardeal. Cei doi au facut nunta in 1999, in acelasi an in care Pomohaci a devenit preot la biserica din Mosuni, judetul Mures. (vezi cine l-a acuzat pe Pomohaci de plagiat)

Casnicia nu a durat mult, Ileana Matus cerand divortul in 2004. Separarea s-a produs printr-o hotarare emisa de Judecatoria Sectorului 2 pe data de 21.12.2004, iar divortul a devenit definitiv si irevocabil pe 20.02.2005, datorita faptului ca nici una dintre parti nu a facut apel.

Pomohaci a castigat procesul pentru case si terenuri

In 2008, Pomohaci a dat in judecata Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Mures, formuland o plangere impotriva incheierii de carte funciara. Judecatoria din Targu-Mures i-a dat castig de cauza lui Pomohaci, care a dorit sa aiba drept de proprietate si de intabulare pentru terenurile si casele pe care le-a primit la partaj.

Proprietatile castigate de Pomohaci in instanta sunt la Mosuni

„Admite plângerea formulată de petiţionarul POMOHACI CRISTIAN DORIN: Dispune modificarea încheierii nr. 74652 din data de 19.12.2007 emisă de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Mureş, în sensul admiterii cererii de întabulare formulate de către petiţionar. Dispune întabularea în favoarea petiţionarului şi a dreptului de proprietate asupra terenurilor cu construcţii înscrise în CF 67 Moşuni, CF 650/N Moşuni, CF 655/N Moşuni, dobândite cu titlu de partaj în baza Sentinţei civile nr.2947/21.04.2006 pronunţată în Dosarul 4137/303/2005 al Judecătoriei Sectorului 6 Bucureşti. Cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 05.05.2008”, se arata in hotarea judecatorilor.

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Mures nu a facut recurs, astfel ca Pomohaci a intrat in posesia celor trei case si trei terenuri din Mosuni, pe care le-a primit la partaj.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate