Am aflat de ce Florin Salam vrea să plece în America cu Roxana Dobre! În sfârşit, a luat decizia EXCLUSIV

Florin Salam şi Roxana Dobre au decis, de curând, să plece în Statele Unite ale Americii pentru o perioadă, să se relaxeze după perioada de coşmar pe care au avut-o în ultimele luni.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Mai mult decât atât, cei doi, pe lângă faptul că vor avea timp să se relaxeze acolo, vor participa şi la câteva evenimente mondene, Florin Salam fiind invitat să şi cânte la ele, iar acest lucru înseamnă, printre altele, că iarăşi se va întoarce în România doldora de dolari.

Cu toate acestea, ne-au dezvăluit surse extrem de bine informate din apropierea lui Florin Salam, nu banii sau vacanţa l-au împins pe manelist să meargă în Statele

Unite ale Americii, ci o mai veche dorinţă a sa. Mai exact, el vrea să ajungă în Las Vegas, oraşul în care, de ani buni, visează să o ceară de soţie pe Roxana Dobre şi să se căsătorească cu ea într-una dintre capelele de acolo.
”Florin Salam vrea să se însoare în America. E visul lui. Nu vrea să facă mare paranghelie, de aceea, momentan, încearcă să ţină secret acest lucru, dar asta vrea de ani buni. Acum, că se înţelege mai bine ca niciodată cu Roxana, că s-au unit şi mai mult după problemele pe care le-au avut în ultima vreme, vor să facă şi pasul oficializării relaţiei”, ne-a mărturisit sursa noastră.
În altă ordine de idei, se pare că, dacă tot se va căsători peste Ocean, Florin Salam se gândeşte la modul serios să aibă aproape pe cei
Mai mult decât atât, nu ar fi imposibil ca, după ce relaţia lor se va oficializa, Florin Salam să mai facă un gest care să îi arate Roxanei ce
înseamnă pentru el. Mai exact, să recunoască cel de-al treilea copil al acesteia, băieţelul pe care l-a născut acum câteva luni.

Florin Salam, relaţie dificilă cu Roxana Dobre

Noi mai vrem un băiat, neapărat. Mai vrem un băiat, să aibă şi băiatul meu un frăţior, să-l apere, să fie lângă el, să aibă ajutor. Sperăm să ne dea Dumnezeu şi un băiat”, spunea Florin Salam, la începutul anului.

Doar că, acum, deşi Roxana a născut un băieţel, ne-au spus sursele noastre, Florin Salam s-ar gândi şi la un test de paternitate, iar apoi să meargă să îşi recunoască copilul, lucru care, aşa cum era de aşteptat, a deranjat-o enorm pe brunetă lucru care a adus, după sine, certuri cât se poate de serioase între cei doi. Cu toate acestea, în ultima vreme, cei doi au revenit la sentimente mai bune unul faţă de celălalt şi, mai mult decât atât, au reîceput să se afişeze împreună din ce în ce mai des.

Din căsnicia cu Fănică (femeia care a încetat din viaţă în 2009), Florin Salam are o fiică, Betty, care-i calcă pe urme, dar care şi-a ales muzică pop că referinţă, şi un băiat, Dani, artist, la rândul lui, de manele. Din relaţia cu Roxana Dobre, începută în anul 2014, Florin Salam are trei copii, două fete şi, câteva luni, un băieţel, cel pe care încă nu l-a recunoscut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul lui Betty, fiica lui Florin Salam! Ce spune mămica despre fiul ei! DECLARAŢII EXCLUSIVE

Florin Salam, bătut, dar bogat! Ce despăgubiri primeşte manelistul pentru că a fost agresat în Italia DEZVĂLUIRI

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Luni 25 Ianuarie 2021: Situația financiară este una foarte bună pentru Gemeni

AUR dă lovitura în Parlament! Prima inițiativă a partidului! Trebuie să fie gata până în 2025

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Florin Piersic, în pragul celor 85 de ani: „Acum, fiecare an împlinit este o...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies