„Am făcut amor în trei cu una dintre prietenele mele. Acum, de fiecare dată când ajungem în pat, soțul meu...” Femeia e disperată și la un pas de divorț!

O femeie din Marea Britanie este disperată, după ce a făcut amor în trei cu soțul ei și una dintre prietene.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O tânără de 27 de ani i-a scris consilierului în relații al publicației The Sun despre o nemulțumire pe care o are legată de ceea ce se întâmplă între ea și partenerul ei de viață.

„Eu și soțul meu am făcut amor în trei cu una dintre prietenele mele. A părut provocator și amuzant la momentul respectiv, dar acum, de fiecare dată când ajungem în pat, soțul meu își dorește să mai aducem încă o femeie în patul nostru.

Noi mereu ne-am dorit să facem amor în trei și nu credeam căp avea să se întâmple vreodată, până într-o seară, când prietena mea a rămas la noi peste noapte. Amândouă avem 27 de ani și ne cunoaștem încă de când mergeam la școală. Ea locuia împreună cu iubitul ei, iar când el a părăsit-o, i-am spus că poate dormi în celălalt dormito al nostru, până când își găsește o altă locuință.

Într-o vineri seara, și eu și ea am băut prea mult. Ea plângea după fostul ei iubit, iar eu am deschis o sticlă de vin pentru a o înveseli. Soțul meul care are 29 de ani, a venit acasă și a auzit-o pe prietena mea în timp ce se plângea că nu se mai simte deloc atrăgătoare.

Citeste si: Dispariția inexplicabilă a fetei din Brăila. Cosmina Ionela Vlad este dată în urmărire națională și internațională. Fosta dirigintă: "Era retrasă, părea că are probleme"

Lucrurile s-au întâmplat destul de rapid. Ne-a sărutat pe amândouă și ne-a dus în dormitor. A făcut amor cu amândouă și ne-a încurajat să facem chestii împreună. Mi-a plăcut, dar știam că nu este ceva ce aș vrea să mai fac din nou și cred că și prietena mea simțea la fel.

De atunci, de fiecare dată când vreau să facem amor, soțul meu îmi propune să mai chem o prietenă de-ale mele, ba chiar mi-a propus să plătim o prostituată. Nu stiu ce să mai fac”, a scris o tânără unui consilier în relații.

„Invită-l pe soțul tău la o discuție serioasă și spune-i că nu te simți confortabil să chemi din nou o altă persoană în patul vostru”, i-a raăspuns consilierul.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate