”Am fost la 65 de terapeuți”. Costin Dămășaru, de la pacient, la ”cititor” de creiere: „Mi-am dezvoltat propriul sistem”

Costin Dămășaru a vorbit despre drumul lui de la victimă la erou.

Autor: Alis Pop

In articol:

Costin Dămășaru este un nume sonor în lumea celor care caută să înțeleagă creierul uman, să se vindece, să evolueze și să descopere neuroștiința. 

Acum, numele său înseamnă fondator și director general al unui centru de cercetare în augmentarea performanțelor neuronale, însă până să ajungă în acest punct, el spune că a trecut prin iad.

Citeste si: A fost descoperit un nou simptom al coronavirusului cu efecte catastrofale. Avertismentul experților: „Pacienții pot să-și piardă auzul”

Costin Dămășaru, Mihai Ghiță

Costin Dămășaru, de la pacient, la ”cititor” de creiere

[Sursa foto: Captură video]

Costin Dămășaru, de la agonie la extaz

Cinci ani, atât i-a luat lui Costin să înțeleagă cu ce se luptă, să se vindece și să îi poată ajuta și pe alții, devenind un model și un erou. Timp în care a trecut, în zadar, pragul a zeci de cabinete medicale, a primit diferite diagnostice, însă, în cele din urmă, a reușit să învingă, neacceptând că viața lui se poate termina brusc și fără a cunoaște cauza. 

Citeste si: Oana Roman, primele declarații după ce s-a aflat că nu a fost invitată la botezul copilului lui Pepe- kfetele.ro

Citeste si: Scene de filme "cu proști" în Satu Mare! Un tânăr de 33 de ani s-a întors ieri mai devreme de la muncă și a auzit zgomote ciudate în apartament- bzi.ro

Acum a trecut de la pragul de pacient diagnosticat cu tinitus la cel de deslușitor al creierului uman. După 65 de terapeuți pe mâna cărora a ajuns, chin și lecții învățate, Costin Dămășaru a învățat cum să se vindece pe el, dar și cum să îi trateze și pe cei aflați

la nevoie ori pe cei dornici de a-și atinge potențialul maxim.

El spune că, alături de alți cercetători de renume, reușește acum să înțeleagă multe enigme ale creierului și să dea mai departe din ceea ce viața l-a făcut să învețe pe propria piele.

Astfel a ajuns să lucreze prin trei modalități eficiente și să constate că, zi de zi, oameni acționează și gândesc conștient doar în proporție de 15%, o lume întreagă, misterioasă, fiind în interiorul fiecăruia dintre noi, la nivel neuronal. 

Citeste si: Terapeuta din Ucraina, gonită de război în România, povești care pot schimba destine. "Am dat peste terapia psihosomatică când mă luptam cu alergiile"| EXCLUSIV

”Am fost la 65 de terapeuți, a fost iad, cinci ani, am experimentat multe forme de terapie dintre cele mai căutate, am învățat, am lucrat și cu unul dintre cei mai buni psihologi din Olanda și mi-am dezvoltat propriul meu sistem, cel mai eficient, prin care învățăm cum să comunicăm eficient, elocvent, direct cu creierul. Noi suntem un laborator de descifrare a limbajului creierului uman. Sunt trei mari modalități prin care comunicăm cu subconștientul: imaginație, simbolistică și vis. Noi folosim imaginația și simbolistica la centru și acasă folosim visele. Noi suntem 15% conștienți, 85% suntem subconștienți, adică suntem un întreg rezervor de informații, este o lume întreagă ascunsă în interiorul nostru”, a spus Costin Dămășaru, în cadrul emisiunii "În oglindă", moderată de Mihai Ghiță.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mario Simen, la “În oglindă”, pe canalul de YouTube theXclusive: "M-a durut chestia aia, oarecum m-am simțit așa, abandonat. Cred că ăla e cel mai greu moment din viața mea”

Este unul dintre cele mai cunoscute nume de pe Tik-Tok, dar copilăria i-a fost teribil de grea! Mario Simen, dezvăluiri în lacrimi: "Mergeam fără mâncare la școală" 

Prima ediție a noului sezon “Asta-i România!” a plasat Kanal D pe primul loc la nivel Național

Mâine, 5 zodii vor da randamentul dorit de șefi. Unii vor primi vești senzaționale în legătură cu un contract

Vestea serii de la vârful NATO! Jens Stoltenberg a făcut anunțul chiar în România

“Am legat-o de mașină să nu o mai tragă alții.” Culiță Sterp, mesaj pentru internautul care l-a ajutat după accidentul rutier

Halep, cu zâmbetul pe buze lângă un bărbat celebru. Cum o răsfață tânărul

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies