Vedete

Am surprins-o pe Andra jucandu-se cu David! Baietelul si-a facut mama sa rada in hohote FOTO EXCLUSIV

Andra si fiul ei, David s-au distrat copios, zilele trecute, la “Muzeul Simturilor”, un loc de distractii pentru cei mici si cei mari.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


 

Am surprins-o pe Andra jucandu-se cu David! Baietelul si-a facut mama sa rada in hohote FOTO EXCLUSIVicon photo

Curiosi sa vada ce se intampla la muzeul iluziilor optice, unde simturile iti sunt testate si totul pare distorsionat si altfel, Catalin Maruta si Andra si-au luat fiul si au mers impreuna la fata locului.

Bineinteles, cel mai fericit a fost micutul David, care a incercat toate formele de distractie existente la Muzeul Simturilor. Tonica si cu chef de distractie, Andra i s-a alatura fara sa stea pe ganduri, artista amuzandu-se teribil de reactiile fiului ei si trasnaile pe care le facea acesta.

Cel mai haios moment s-a petrecut in camera unde era asezata o masa intr-un colt, iar pe ea se afla o tava cu o gaura la mijloc. Ager din cale afara, David s-a prins imediat ce trebuie sa faca si s-a bagat intr-un mic compartiment, mascat de un perete.

Acesta ii permitea sa stea in genunchi si sa isi scoata doar capul la suprafata, astfel incat cel care il privea vedea capul pus pe tava, dar nu si restul corpului.

Dupa ce a inteles ca forma de joc nu este deloc periculoasa, Andra a izbucnit in hohote de ras si s-a grabit sa scoata telefonul pentru a-l fotografia pe micutul ei. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune