Amantlâc cu final neașteptat! A fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce era filmat. Imaginile au devenit virale

Amantul unei craiovence a fugit dezbrăcat trei kilometri, în timp ce soțul înșelat îl filma. Imaginile au devenit virale.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Amantlâc cu final neașteptat! A fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce era filmat. Imaginile au devenit virale


In articol:

Un bărbat din Craiova și-a prins soția în pat cu altcineva, iar reacția lui a fost una total neașteptată. În loc să îl ia la bătaie pe amantul nevestei, acesta i-a cerut să își ia hainele și să plece, dar dacă aveați impresia că l-a lăsat să plece liniștit, ei bine lucrurile nu au stat chiar așa.

Amantlâc cu final neașteptat! Amantul a fugit 3 kilometri în pielea goală, în timp ce soțul înșelat îl filma. Imaginile au devenit virale

Craioveanul înșelat a luat imediat mașina și l-a urmărit pe bărbatul cu care a prins-o pe soția lui, care era complet dezbrăcat, prin oraș, spre uimirea oamenilor care treceau prin zonă. Dar asta nu e tot! Soțul a fimat întreaga scenă.

Bărbatul a fost văzut de trecători alergând dezbrăcat trei kilometri, după ce a fost dat afară în pielea goală de către soțul amantei lui. Întâmplarea care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute a devenit virală și a stârnit hohote de râs.

„Unde te duci, frate, aşa?... Bă, unde e masca? Să păstrezi distanţa!”, i-au spus șoferii care treceau pe lângă el.

Citeste si: Oana Radu a slăbit spectaculos! Ce măsură a ajuns să poarte vedeta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Lora trece prin momente cumplite în Bali! Mesajul primit a îngenuncheat-o: „Te-au ajuns blestemele...”

Citeste si: Soția lui John Travolta a murit! Mesajul tulburător publicat de actor

Bărbatul din Craviova și soția lui au o mică afacere în fața casei, un magazin, iar acesta se afla acolo în timp ce soția îl înșela în casă cu un alt bărbat. Femeia nu și-a imaginat că bărbatul ei va intra în casă în cel mai nepotrivit moment, dar exact asta s-a întâmplat. și a fost prinsă în fapt. Reacția calmă a craioveanului a șocat-o până și pe soția acestuia. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate