Amantul Vulpiței susține că el este tatăl copilului. Viorel, la un pas să-l ia la bătaie!

Viorel Stegaru a fost aproape de a-l lua la bătaie pe amantul Vulpiței, Marian, în direct.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Amantul Vulpiței susține că el este tatăl copilului


Relația dintre Vulpița și Viorel este una complicată. Vulpița a anunțat recent că vrea să se despartă definitiv de soțul ei, dar se pare că el nu este încă pregătit. Invitat în cadrul unei emisiuni, Viorel a fost la un pas să-l bată pe amantul Vulpiței.

Viorel și Marian, amantul Vulpiței, au avut un dialog aprins și multe vorbe grele au fost schimbate. Multe detalii neștiute despre relația celor doi au fost făcute publice acum.

Marian susține că el e tatăl copilului 

Amantul a venit în emisiune hotărăt să spună întregii lumi că el ar putea fi tatăl copilului Vulpiței. El susține că relația pe care o avea cu femeia este una de mai bine de trei ani, chiar de dinainte ca Vulpița să rămână însărcinată.

Citeste si: Dr. Adina Alberts face voluntariat la grădiniță, după epidemia de viroze care afectează copiii: „Am decis sa incerc sa fac ceva”

Citeste si: Andreea Bănică, mesaj pentru cei care i-au criticat familia: „Nu suntem sechestrați în căsnicie”

Citeste si: Substanța care l-a ucis pe copilul de patru ani, după vizita la dentist, l-a omorât și pe Michael Jackson

Viorel a fost atât de enervat, încât a vrut să-l ia la bătaie pe amantul soției lui. Prezentatoarea a trebuit să intervină pentru a preveni un mare scandal. Viorel le-a arătat invitaților în emisiune poze cu fetița pe care o are împreună cu Vulpița pentru a demonstra că este copilul lor.

Amantul Vulpiței susține că el este tatăl copilului

Vulpița a intrat și ea într-un argument cu Marian. A recunoscut că s-a culcat cu el, dar susține vehement că fetița este a lui Viorel.

Vulpița Veronica din Blăgești se desparte de Viorel: „Eu divorțez. Care vreți să mă luați?”

Tânăra de 22 de ani publică frecvent videouri pentru cei peset 200 de mii de abonați. Recent, ea a transmis că vrea să se despartă definitiv de soțul ei, Viorel.

„Vezi că eu divorțez de soțul meu! Care vreți să mă luați?", a transmis Vulpița Veronica din Blăgești, cu zâmbetul pe buze. (Citeste si: VIDEO | Vulpița și Viorel, aduși în Parlament de un deputat PSD și prezentați ca fiind fermieri. Imagini revoltătoare cu cei doi soți)

Lângă ea era și Viorel, caer făcea semne că nimic din ce spune este adevărat. „Ba da, minte, și el vrea pe alta", a adăugat Vulpița Veronica.

@veronica_vulpita_oficial

#veronicavulpita #vulpita #accesdirect #viorel #veronica

♬ sunet original - veronica_vulpita_oficial

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate