Amanunte despre familia lui Eugen Stan, politistul pedofil! “Pacat! Are parinti minunati”

Eugen Stan, politistul pedofil care se afla acum in arest, dupa ce, la finalul saptamanii trecute, a agresat doi copii intr-un lift, locuieste in Magurele.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

 

Eugen Stan, politistul pedofil in varsta de 45 de ani, a fost ridicat luni dimineata din locuinta sa dintr-un bloc din Magurele, localitate de langa Capitala. De altfel, Eugen Stan a copilarit in Magurele, acolo unde se afla si acum mare parte din familia lui.

 

Afland identitatea pedofilului, multi dintre cei care il cunosc pe Eugen Stan sau pe cei din familia lui au fost socati. “Pacat de familia lui. Are niste parinti minunati si doi frati, dintre care unul, Gheorghita, este chiar geaman cu Eugen. Am locuit impreuna in acelasi bloc pe platforma Magurele, iar copiii mei si cei trei frati au copilarit impreuna, au fost la aceeasi scoala pe platforma. Apoi, inainte de Revolutie, noi ne-am mutat si nu i-am mai vazut”, a povestit o persoana care a cunoscut familia lui Eugen Stan.


Fratele pedofilului a fost si el politist.

De altfel, se pare ca si fratele pedofilului a lucrat la MAI. Confrom evz.ro asa cum a dezvaluit un fost coleg al lui Stan, fratele geaman ar fi fost dat afara insa din cauza unor abateri grave.

Eugen Stan a fost identificat de oamenii legii ca fiind pedofilul care a agresat saptamana trecuta doi copii intr-un lift al unui bloc din cartierul Ghencea. Retinut luni dimineata, barbatul, care este agent de politie la Brigada Rutiera, si-a recunoscut faptele.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate