AMI a dezvăluit! De ce s-a autopropus pentru duel la Exatlon

AMI a dezvăluit la FanArena de ce s-a autopropus pentru duel la Exatlon. În urma duelului Ami a părăsit competiția.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Am știut că o să vină momentul unei eliminări. Noi ne-am făcut o propunere, a fost o ședință între noi. Noi ne-am înțeles foarte bine încă de la început. Noi am spus așa, în momentul în care vom pierde eliminarea cel care intră la duel, fie fată sau băiat, o să fie cel cu procentajele cele mai mici sau pe bază sportivă. Așa am considerat că este demn, să mă autopropun. Am considerat că e rândul meu să intru la joc. Andreea Zaragiu avea aproximativ aceleași procentaje ca mine, dar era accidentată la umăr, eu o îmbrăcam dimineața. Am știut că este un joc, mi-am asumat acest lucru", a dezvăluit AMI la FanArena.

Ami a mărturisit că a intrat cu anumite frici în competiție, pe care a reușit să și le depășească.

"Da, într-adevăr, am intrat în acest joc cu niște frici, niște temeri pe care, surprinzător, mi le-am depășit pe primul traseu. Am adus două puncte importante, nu m-am așteptat. Mi-e teamă uneori de ce îmi poate mintea gândi, de ce frici mi-ar putea produce. (...) Știam exact în ce joc intru, știam că nu sunt sportivă, dar tocmai de asta am intrat, să mă autodepășesc, să îmi demonstrez mie că pot face față", a mărturisit AMI.

Ami a pierdut duelul contra Cătălinei și a fost eliminată din competiție. Artista mărturisea înainte de duel că ar vrea să continue competiția.

„E foarte greu să vorbești în momente din astea pentru că nu ai vrea să pleci de aici. E o aventură extrem de frumoasă, în fiecare zi înveți câte ceva. Mi-am dat seama că sunt mai puternică decât știam eu, mai curajoasă și am reușit să aduc în primul meci pentru casă două puncte. O să trag foarte tare, chiar dacă va fi să joc împotriva Cătălinei. E greu, e foarte greu. Presiunea va fi de zece ori mai mare pentru că o să joc împotriva unei colege de-ale mele”, spunea AMI înaintea duelului pierdut contra Cătălinei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate