Vedete

Amintiri triste pentru muzicianul Petre Geambasu: "La varsta de 11 ani un malpraxis mi l-a rapit pe TONI!"

Petre Geambasu si-a pierdut un prieten drag din cauza unei erori medicale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Amintiri triste pentru muzicianul Petre Geambasu: "La varsta de 11 ani un malpraxis mi l-a rapit pe TONI!" icon photo

Ajuns la frumoasa varsta de 74 de ani, compozitorul si interpretul Petre Geambasu a rememorat, zilele trecute, momentele cand si-a pierdut un prieten drag, cainele Toni, care a murit din cauza medicilor veterinari care-l tratau. 

"In urma cu un an si jumatate, la varsta de 11 ani, un MALPRAXIS mi l-a rapit pe TONI. Postez asta in ideea ca iubitorii de animale vor primi un imbold si o vor contacta pe doamna DOINA CAZACU, o doamna voluntara care incearca sa salveze animalute ce si-au pierdut stapanii sau au fost abandonate. Nici nu-mi pot inchipui un SHAR PEI hoinarind pe strazi!", a scris Geambasu pe Facebook, ilustrand postarea cu cateva imagini cu Toni. 

Am găsit-o pe soacra Elenei Udrea! Mama lui Adrian Alexandrov este stabilită în Italia! Femeia îşi umple timpul croşetând pulovere pentru familie, în timp ce fiul ei se ocupă de bebeluşă în Costa Rica FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”icon photo

Vedete

Ce salariu oferă Cătălin Cazacu celor care vor să lucreze la firma sa de pază: “Căutăm coleg, agent de vânzări cu experienţă”

S-a aflat se salariu oferă Cătălin Cazacu pentru cei care sunt interesaţi să se angajeze la firma sa de pază.

Titlu secțiune